Att äta vaginalt?

Stressig morgon, mannen stod i vägen mitt i köket, jag sov för länge, barnen skulle göra sig iordning etc. Tog min tekopp och skulle hämta min medicin som jag har i klädkammaren. Kom på att jag är förkyld och då brukar ph-värdet rasa i snippan , bäst att kolla så jag har den medicinen hemma.(Vivag) Yes! Och iväg med barnen , satt mig i bilen, på väg till frissan och plötsligt……….det var nästan en aha-upplevelse….

Tog jag min medicin……nej, det gjorde jag inte. Va f-n var det då som jag svalde……SKIT!

Jag svalde min vaginaltablett. Helvetes! Messade syrran; tror du jag kommer att döööö nu ? Hon sa; ring sjukvårdsupplysningen. Jäpp…och den stackarn som svarade där kunde knappt hålla sig för skratt, jag fick säga; dt e helt ok att skratta….Och dt gjorde hon!

Nej, du dör inte men du får kanske ont i magen?

Ja inte fn lär den tabletten hjälpa mot dt den egentligen skulle ha gjort.

Det är sååå typiskt mig, virrpanna, yrpanna, disträa jag……

Tur jag inte tog min andra medicin, för jag börjar allvarligt att fundera på vart jag då hade stoppat den:-0

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hahaha! Det här var det roligaste jag läst på länge! 🙂
  Appropå pappan med de två barnen på McDonalds sim blev slagna. Hur kan man som förälder ignorera att ens barn blir slagna? Acceptera att det andra barnets föräldrar inte har koll? Signalera till sina barn att man får gilla läget att bli slagen? Att sluta gråta??? Vad är det för uppmaning? Morr.

  Trevlig helg hörru! 🙂

  • Usch ja, fyyy för den pappan…Jag kan bli vansinnig !
   Nu ska jag dra i mig lite mariatistelsörja…tror jag ska prova att blanda det med ..vatten??
   :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *