Ett sargat ollon?

Inget för känsliga! Bilden är riktigt äcklig….

Sommar 2011, julimånad. Min svåger var hemma och skulle hjälpa mig med att flytta en skänk.

I botten på denna skänk låg en lös hylla. Jag lyfte och givetvis glider hyllan sakta av, ner och på min stortå. Trodde jag skulle gå av på mitten! Det gjorde ont, mer ont än ont kan göra!

Fick av strumpan och ..oj…….hela stortånageln hade lyft, fylld med blod men ännu hade huden inte spruckit. Jisses! Min svåger sa; ta en borr och borra en litet hål i nageln så blodet kommer ut. Så det inte ligger och trycker och gör ont. Yeah right! Borra mig i tån, tror han jag är DUM eller ?

Nix pix, jag satt mig och tog en liiiten nål , fick loss nageln från fästet vid nagelbandet och sedan….drog jag! Av med nageln och vad blev kvar….Ja döm själv, har fått höra mycket om denna bilden. Mest hur äcklig den är men också (från en kille) att min tå ser ut som ett OLLON ! Jag undrar om den killen är frisk i skrevet…..avgör själv …

Hur min tå ser ut idag…tja, inte så mkt bättre. Dock har en bit av nageln vuxit ut men näää, jag kommer nog att gömma den i strumpor så länge jag kan;-)

Ett Ollon?

 

 

annorlundaunderbara

12 Comments

 1. Tvekade innan jag gick in på bloggen…….och AJ, vad ont jag fick i min tå och lite lust att kräkas…..

  Och ja man kan verkligen undra hur hans ollon ser ut, Hahahaha

 2. Ååååååå vad gräsligt. Å att du drog bort nageln själv. Jag hade svimmat av smärta. Du måste vara superwoman

 3. AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ!!
  Det gör ont ända ner i svanskotan på mig när jag ser den bilden.

 4. Sedärja… nu vill jag iaf aldrig mer ligga. Blir inga småsyskon här inte.
  Den där bilden lär förfölja mig i evigheter.

  Inte nog med det så har karln gjort ungefär samma sak med sin tå för typ en månad sedan.. Men han drog dock inte loss nageln.. Den är bara allmänt jävla svart och på väg att lossna …
  Om det där är vad jag har att vänta så lär ju inte han få ligga heller .. det kan jag lova!

  Sheisse.. du har kommit extremt bra preventivmedel här! Lansera på fb. Du kommer nå enorma höjder! 🙂

  Lycka till med Tå´n. Jag lider verkligen med dig!

  //Hondjuret aka Blivande Nunnan

  • haha, förlåååt:-) Anledningen till att min tå/mitt ollon såg ut så där var ju att jag drog av den direkt…Man SKA tydligen vänta…..och behålla dn gamla nageln på tills den nya fått en chans att växa ut. Men hur äckligt är det att ha en nagel dingla runt på stortån…örk….Bara att dra;-))
   /Linda

 5. Ajje… Ajajaj… Gör ont bara att tippa på ju… Men jag hade gärna sett en efterbild nu när det förhoppningsvis läkt lite…

  • Usch ja…jag har lagt ett inlägg på bloggen, med bild på hur den såg ut efter ett tag…..men den är långt ifrån ”frisk”…..

 6. Trillade in på din blogg av en slump och började titta runt lite, så kom jag till detta inlägg….hinner bara se rubriken, bilden och raden min svåger…
  Sedan kopplar min fantasi ihop dessa tre automatiskt och det där med din tå är inte med i den fantasin. Av de inlägg jag läst so far, så tänkte jag att du är ju frispråkig, vilket jag gillar, men lite över gränsen borde det väl vara att lägga ut en bild på svågerns ollon?? Så jag fick helt enkelt läsa igenom hela inlägget och fick mig ett gott skratt, hur snabbt en sak kan förvandlas när man är impulsiv och fattar snabba slutsatser. 🙂
  Lycka till med poolen, för jag gissar att det här med tån är historia!

  • Hahahaha, tack för din roliga kommentar.
   Tån är dock inte history än, den lilla jäkeln vill inte växa ut..jag får bygga tip på stortån;-)
   Kram och stanna gärna kvar på min blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *