Kackelackor i syrrans hus!!

Jag tycker själv att jag är rätt störig rolig…Var i en butik och såg en förpackning med 3 st plastkackelackor. Pling sa det och en sjuk idé var född.

Köpte dessa, hem snabbt till syrrans hus , gick in med min nyckel och skrattade hela tiden.

Tänkte..vart lägger jag dem smartast, var trivs de här söta skalbaggarna?

Jag har ju själv bott med kackelackor. . de fanns överallt, i taket på toaletten, i garderoben, på kläderna, i sängen etc….Jag bestämde mig för att göra följande;

1 st la jag i fruktfatet;

 

Den andra la jag i vasken;

 

 

Och slutligen, den sista…vid kompostpåsen;

 

Det lilla skämtet funkade bra, syrran kommer hem i mörker, har bara lite svagt ljus på från hallen, ska ta en frukt till barnen och ….tror där sitter en STOR fet spindel (de trivs i hennes hus). Och sen kommer sms:t;  Tack för kackelackorna…..Typiskt….Är jag så lätt att genomskåda;-))  Jag skrattar fortfarande…..för idag la jag ner den ena kackerlackan i hennes stövel……This can go on , and on, and on…:-))

annorlundaunderbara

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *