Sats/Akademikliniken/LenHud

Ja, så kan man summer min dag. Började med 45 minuters intensiv styrketräning på Sats/Västra Hamnen. Hem, drog i mig en proteindrink och så in till stan igen.

Träffade Lena/Akademikliniken. Det var Lena som tog bort min oinbjudna leverfläck på kinden. Och det har läkt så himla bra, bara en liiiiten ljusrosa prick där fläcken tidigare satt. Med lite foundation på den så syns det inte alls.
Kan varmt rekomendera Er att kontakta Lena/Ak-Malmö om ni har något som ska bort:-))

Därefter körde jag upp till stan, tog en Detox-dryck med vännen Annica. Och sen direkt till LenHud för IPL-behandling (Permanent hårborttagning).
Shit vad ont det gjorde idag …phew…….Men sååå värt det.

Tar bort håret under armarna och bikinilinjen. Redan efter 1:a besöket märkte jag en enorm skillnad ( även om jag inte var särskilt hårig från början). Nu har jag gjort gång nr 2. Får se om det räcker, annars får jag fortsätta i Spanien.
Detta kan jag också rekomendera om man vill lägga lite lyxpengar på sig själv. Det känns just så; lyxigt. Att behöva fundera på om man är hårig eller inte.
Sen finns det ju de som vill ha håret kvar….det får vara upp till var och en.

Nu dags för upphämtning av kids , senare blir det restaurang i Malmö. Mys med flickorna och med syrran. Ha en trevlig kväll:-))
Kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Låter som om det var en toppendag! Hur är sats i VH? Och vad gillade du spa’t i Varberg? Jag har bara varit på Kurorten vid Apelviken.

  Kram Mrs G (också hemmafu & happy)

  • Hej Mrs G, jag har varit på många spa; Hotel Skansen, Ystad Saltsjöbad, Tylösand 4 ggr, Varberg Kurort, Asia Spa Varberg 2 ggr…Min absoluta favorit är Tylösand. Stora rymliga rum, bra personal, kanonbehandlingar, och en avdelning ( vån 2) där man måste vara över 16 år för att få vistas. Tyckte dt var så där på Skansen när en massa barn gjorde bomben:-( Sats/Västra Hamnen är kanon, har gått där med PT sedan oktober (3 ggr/vecka). Dessutom är min man också instruktör där:-)) Brukar vara folktomt på morgonen/förmiddagen när jag tränar, aldrig kö till någon maskin alls:-)) Kram J ♥

   • Det låter ju kanon med Sats.
    Spa i Sverige är ju verkligen sådär jämfört med i Asien, därför undviker jag oftast att ens prova.
    När vi reser blir det istället desto mer.
    Spa-upplevelsen tex nu när vi var på Bintan (utanför Singapore) var väldigt trevlig.
    Value for Money som det så fint heter.

    Tylösand är ju annars nära härifrån Båstad, vi kanske får ta och prova det!
    Skansen håller jag med dig om, inte särskilt begåvat koncept.

    Kram Mrs G

 2. vad bra att det läkt fint! 🙂

  PS. Skulle bli superglad om du tog dig tid 3 sekunder att rösta på mig som stockholms nästa stora artist! Smsa: Metropol 3 till 722 50! Man kan rösta max 5 gånger! (3 kr/sms) Jag skulle bli så otroligt glad att det inte går att beskriva! Detta är min största dröm! 😀
  Här är även videon om du vill lyssna först: http://www.youtube.com/watch?v=dn1YdzjOBpw

  Skulle bli oerhört tacksam! Ps. Länk i min blogg är ett alternativ! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *