Dagen Efter

Att inte folk kan lära sig!
Vissa ska inte dricka sprit, det fungerar inte.
Så mycket som blir fel när man inte kan hantera/tåla alkoholen.
Det kan vara i kombination med psykisk ohälsa, medicinering, svacka i livet etc.

Varje år står det spaltmeters med nyheter om hur eländigt midsommarafton varit runt om i landet. Att någon blir blir våldtagen, knivhuggen etc är ju mer en regel än ett undantag.

Och alla dessa barn som måste bevittna allt elände. BRIS jourtelefon brukar alltid vara högt belastad men det ökar alltid när det infaller en helgdag.

Jag dricker ingen sprit och jag dricker mig aldrig full i barnens närhet, det tycker jag är en självklarhet att man inte gör som förälder.
Du har fortfarande ytterst ansvar om något skulle hända dina barn och då måste man vara kaptabel att kunna hantera, hjälpa, stötta och ta hand om.

Tänk Er för innan det blir en röjfest..lämna bort barnen om det skulle bli aktuellt med mycket sprit och storparty. De mår bäst av att inte få uppleva vissa saker!

annorlundaunderbara

0 Comments

  1. Vad ni än gör så glöm inte att besöka och äta på Marbella club, ligger en liten bit utanför, alla stora kändisar har vallfärdat dit, Sean Connery drack jag öl tillsammans med, David niven uppklädd som vanligt

    • Hej Göran, tack för tipset.Jag var inne och kollade på hotellet Marbella Club men tyckte dock att dt låg liiite för långt ifrån city.Men att ta en trip dit för att svalka strupen…det kan nog fungera;-))
      /Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *