Kända kändiscitat

’Det finns faktiskt saker som förebygger håravfall nuförtiden, som Propecia. Jag förstår inte varför han inte använder sig av såna produkter. Man bara applicerar det och håret växer tillbaka. Har ni inte sånt i Storbritannien?’ – Justin Bieber häpnar över prins Williams kalnande skalp.

’Vi har utan tvekan låtit tjejer gå vidare bara för att de ser bra ut…det är bara så världen funkar’ – Simon Cowell medger att han favoriserar attraktiva deltagare i sina olika talangprogram.

’Jag bryr mig faktiskt inte om att Paris Hilton tycker att min rumpa är äcklig. Jag har åtminstone en rumpa till skillnad från henne’ – Det fanns en tid då Paris Hilton och Kim Kardashian var bästa vänner. Den tiden är nu glömd, om någon undrade.

Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag
Källa: Samantha Fox, utvikningsflicka och popartist

Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika.
Källa: Britney Spears

Bilder/citat från internet/msn.com

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Händer att det poppar grodor ur min mun också, vilken tur att man inte är kändis. För inte allt för länge sedan skulle jag ta tunnelbanan i Stockholm och hittade inte nergången, har bråttom för jag ska med bussen till Arlanda och springer fram till en man och frågar om han kan visa mig vägen till Bunneltanan, han tittar mycket oförstående på mig. När han väl har listat ut vad det är jag frågar efter säger han så klart: Du måste vara skåning? Hörde han inte det på dialekten eller?

  • Hahahaha, bullentanan…det fattar väl vem som helst vad det är ;-))
   Som tur är förtränger jag oftast mina ”grodor” , det hade varit så betungande att komma ihåg alla :-))
   Kram /J

 2. Hej! Kikade runt här och förstod det som att ni bor i Spanien. Malaga? Måste fråga hur du tycker att det är och hur det fungerar att flytta hela familjen. Nu vet jag ju iofs inte hur gamla dina barn är… Själva är vi i ett läge där vi inte riktigt vet var vi kommer att hamna i framtiden. Det beror till stor del på min mans jobb. Det kan bli. Skåne, Malaga eller Las Palmas. Själv har jag varit skeptisk till att flytta någonstans förutom Skåne som jag gillar mycket (bor nu i Blekinge) så det hade varit jätteintressant att höra hur du upplever det.
  Hälsningar
  Rebecca

  • Hej Rebecca, välkommen hit.
   Vi (framför allt jag) har alltid haft Spanien i hjärtat. Jag har bott här tidigare i 3 år så jag har väl lite fördelar med mig, t ex en del av språket. Och vi hade redan huset här nere, betalt och klart. Det vara bara att ta beslutet ( vilket absolut inte ”är bara”). Mannen fick trixa lite med jobbet men det har löst sig utmärkt.
   Barnen är födda 1998 och 2002. De går nu i privatskola i Fuengirola (www.skolan.es). Och än så länge, dvs efter en vecka, fungerar det jättebra. En liten skola med små klasser=kanon!
   Huset hemma i Sverige / Lomma har vi hyrt ut och det känns också bra. Inte alltid lätt att få hyresgäster som man litar på (skriv alltid kontrakt, ta deposition etc).
   Är det något jag kan hjälpa dig med så hör gärna av dig. Har etablerat ett litet nätverk här nere:-)
   Hälsning Jessica

   • Hej! Och tack för informativt svar! Det tog ett tag innan jag läste det bara:) mannen har varit iväg så jag har varit själv. Ovan trebarnsmamma som jag är så tar allt så mycket längre tid och ensamtiden har lyst med sin frånvaro…Låter verkligen härligt med flytt samtidigt som det är en stor omställning och ett äventyr för familjen. Förhoppningsvis kommer vi innan årsskiftet att veta var vi kommer att ta vägen. Ha det så bra! Spännande att få följa er lite på ert äventyr! /Rebecca

    • Förstår…tiden har en tendens till att springa iväg…Önskar Er lycka till, oavsett vart ni hamnar. Kommer ni ner hit så hör gärna av dig igen, finns kanske alltid ngt ni behöver ha hjälp med:-)) /Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *