Vardagsrum

Denna bilden säger inte så mkt……bara en soffa, bord och väldigt långa fördragna gardiner…Vill mest visa de där hemma att vi fixat om. Tidigare stod här en riktigt stor röd tyg/plyschsoffa. Nu har vi fräschat till det lite.
Skulle helst vilja fylla soffan med kuddar men de hade mannen kastat på golvet då han tycker att de bara är i vägen. Och filtar är dt lite för varmt för…än 🙂

annorlundaunderbara

0 Comments

  1. Snyggt! Måste tipsa dig om ngt fantastiskt man hittar överallt i Malaga & alla köpcentret/parfymerior där! Du har kanske upptäckt det för längesedan- men det är Cristalinas helt sjukt ljuvliga dofter med doftstrån! Min favorit är doften Moras och Lavendel! Man hittar inget ens i närheten av den kvaliteten här hemma. Doftsätter hemmet på ett lovely sätt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *