Att hälsa är viktigt…..

Det hör till bra uppfostring och kutym att hälsa på folk.
Framför allt sina grannar. Så här bor vi;

Våra grannar till vänster om oss (vi har hörntomt) hälsar vi på ofta:-)
Huset därefter bor en spanjor som vi aldrig typ sett.
Det är våra 3 hus som är byggda nederst, mot dalen och utsikten.
Huset ovanför oss (det är byggt i etage) , där ska en norsk chilenare snart flytta in med sin familj. Och så har vi det andra huset på ”etagevåningen”..Som ligger lite snett ovanför vårt hus..ja där bor en fransk man och kvinna. De har jag aldrig hälsat på, de är knappt här.

Nu har jag noterat att fransmännens bil varit ute och att de är här på semester.
Men idag tyckte jag att det såg igenbommat ut och jag tänkte att de hade åkt tillbaka till Frankrike.
På vår 3:dje våning har vi en stor terrass som har solläge hela dagen. Där brukar jag hänga upp vår tvätt. Vi har en mur som går upp till ungefär naveln så om jag pratar med våra danska grannar bredvid så ser vi inte varandra helt.

Jag gick för att tappa upp ett bad och strotsade omkring naken.
Kom på att jag skulle ta in tvätten innan det blev för mörkt (läs; innan spindlarna flyttar in i mina nytvättade trosor). Tar en nätkorg i handen och springer upp och ut. Ser en rörelse snett uppåt och jag tittar…där står den franska kvinnan och ser rakt ner på mig…….Och istället för att skyla mig med nätkorgen, som är i nät men som hade kunnat gömma lite, så slänger jag upp den i luften och säger; Hello. Hon gick snabbt in…

Grannen

jag glömde ta in tvätten…..kom av mig lite….

Men jag hälsade i allafall och det tror jag är viktigt ..oss grannar emellan…..

annorlundaunderbara

0 Comments

    • Ja, eller hur. Jag skäms inte, har aldrig gjort. Tror det var hon som blev generad. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *