Skillnaden mellan en lus

och….Så här;
Det har kliat i håret i några dagar, jag har rivit mig tokig.
Bästa fina grannen Nette har lusat av mig och lillan. Där var ingenting förutom irriterad hårbotten (fel hårprodukter kanske).
Men inte fn slutade det klia…och eftersom det går löss på skolan (igen) så har jag blivit nojjig. Vi har aldrig haft löss i familjen.
Men sedan förra omgången på skolan (för ngra veckor sedan ) så bunkrade jag upp med lusmedel. Köpte även förebyggande spray men fick tillsägelse av frisören att nej, har man inte löss ska man inte använda dessa produkterna då odjuren kan bli resistensa. Jahapp….

Men nu…….fixade jag det inte längre. Varför ska jag vänta tills jag kan se krypen? Eller hittar äggen? Jag har lusat av mig idag också och där var vita små pluppar….som kan vara hårbotten eller ägg. Tänker INTE gå och vänta tills jag vet….så;

Jag lusade av mig (och lillan..dvs vi med kli ) …..åh jag vet…..men …det kliar kliar kliar.
Har slängt alla handdukar i tvätten, rivit upp alla sängarna.

Inte tusan kan jag gå och lägga mig och klia…och vänta på odjuret som ska anfalla mig och vaddå…hälsa honom välkommen…no way !!!!

Såå jävla oinbjuden

annorlundaunderbara

0 Comments

  1. Ja, man bliver paranoid på denne årstid. Vi har været plaget af lus i årevis, men de sidste to år er vi gået fri – gudskelov og syv-ni-tretten 😉
    Kram

  2. Du har säkerligen bara torr hårbotten, det händer mig då o då. Får också för mig att jag har löss, men jag har aldrig hittat några. Prova Head and Schoulders schampoo helst den för torr hårbotten. Det hjälper på en gång!

    • Oh tack för tipset, det ska jag prova. Svårt det här med att hitta rätt schampoo. Är jag stressad får jag oxå kli i hårbotten…Tack !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *