Helgen

Igår vart jag först på tennis med tjejerna på El Higueron / Benalmadena.

jag

Därefter åkte vi till julmarknaden vid Centro Idea. Köpte en rökt forell men jäklar ..jag står inte ut med benen i fisken även om de är små…jag klöks…..
God smak annars:-) Drack lite glögg och hittade en butique med kläder, inredning och danskt lakrits (mannens favorit). Kan bli dyrt…..får vi större boende så vet jag vart jag ska handla. Har redan sett ut 2 skålar, kuddar och lampor 🙂

På kvällen var lillan på party och jag bjöd in mig själv till väninnan Linda.
Hon i sin tur hade sin väninna Elle där. Det visade sig , när vi började nysta , att Elle var i Spanien samtidigt som mig (dvs mina år 1996-1999) och vi hade en mängder med gemensamma vänner och favoritställen som vi hängde på. Världen är rätt liten :-))

Idag sov vi länge och sedan drog vi ut på äventyr med polarn Carina.
Lite köra rundor och sedan gick vi ut med deras lånehund och upptäckte hur fint det är i Arroyo de la Miel. Supermysigt.

Nu har jag slagit in alla småttisarnas julklappar. Det blev en hel resväska full….Så blir det när man börjar shoppa julklappar i september och glömmer bort vad man handlat…och sen fortsätter man (jag) att handla och vips…så var där myycket grejer….

Söndag och kvällsmys. Imorgon börjar en ny orörd vecka:-)

Hur har din helg varit?
Kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Åh det låter som att din helg har varit underbar. ja, världen är verkligen liten.
  Jag träffade min kusin i NYC-City, och sprang på en annan kusin i Cypern när jag skulle gå till Supermarket. Galet, men planeten Jorden är pytte egentligen.

  Snygg bild, på en snygg tjej btw.
  KRAM
  Stoffe

 2. Snygga du, vilken bild! Wow! Gillar dina solisar också!
  I helgen har vi gjort Moskva, Bolshoy teatern och swanlake – när ryssland är som bäst!!!
  Kram,
  Linda

  • Herregud Linda, du bara far och flänger. Men snart är det väl dags att åka hem igen?? Till julpyntet och Herbalife -)) Kram J

   • ha ha 🙂 Jajemen, på fredag tillbaks till värmen…ÄNTLIGEN!!! Magen är i behov av dem där fiber tabletterna och aloe veran, för mycket saffransbullar här…
    Kram sötnos!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *