Inspireras

Åh härliga inredningstidningar, fantasin flödar, jag drömmer mig bort, jag längtar, jag har förväntan,jag vill bo stort, modernt, hemtrevligt, varmt, kallt, en plan, två plan, utan källare, med källare…. jag njuter och förvånas samtidigt lite av min osäkerhet.
Trodde jag gillade avskalat, vita väggar, inga gardiner, mattor, bara kallt, kallt och kallt. Mycket svart, vitt och silvrigt.Nästan kliniskt som i en obduktionssal. Men så öppnar man tidningarna och där…varmt, brasa, mattor, plädar, gardiner, massor med grejor överallt……

inspireras

Jag tar mina 2 nyköpta magasin och kryper i sängs.
Har du varit inne på en linje och sedan …helt oväntat..bara vänt om?
Ändrat stil totalt??
Mannen får vara vaken, han är nattvakt åt stora tjejen som ska hämtas vid midnatt:-)
E det nu det börjas ;-))

God natt vänner <3

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hej vill bara säga att du skriver bra, men att din blogg alltså utseendet inte lockar mig, den är tråkig, kan du inte byta så att den ger mer sug att gå in och läsa. Det ser ut som en ren infoblogg, och du skriver ju om så mycket intressant så en annan layout tror jag skulle göra det du skriver mer rättvisa 🙂 och mer bilder:-) hoppas du tar detta på rätt sätt.
  mvh Annamaria

 2. Hej Annamaria, du har sååå rätt. Jag tog denna layout när jag började, sen har det bara rullat på. Nu är jag nästan teknisk okunnig..men ska se om jag kan hitta någon roligare look till bloggen:-) Tack för du kommenterade. /Hälsn Jess

 3. HEJA! vilken snygg blogg jag ramlade in på!
  Heja heja heja!!!

  Men du.
  Hur fasiken fick du in bilden på dig? För jag fattar inte hur man gör. Nu är det din tur att lära ut.. 😉

  Kram
  Stoffe

  • Känner att du e en riktig frisk fläkt i bloggsfären. Engagerad, positiv o påhittig. Tack för kanoninlägget igår. Ser redan fram emot nästa. Din blogg är förövrigt toppen. Kram o go lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *