S.U.R.P.R.I.S.E

Jodå, grundligt lurad blev jag allt i morse då jag skulle på ”invigningen av en ny inredningbutik”. Ha, trodde jag alltså. Ända tills vi liksom stod framför entren till en SPA & Resort och jag tyckte att det var ett otroligt konstigt ställe att ha en butik på?! Inte ens då fattade jag, sen när Jessica sa något i stil med: ”Ha, du fattar väl att du är så jäkla lurad” och hoppade ur bilen, började jag lägga ihop ett och ett. Mannen som frågade mig om min bikini igår kväll, deodoranten som jag inte kunde hitta i morse osv. osv. Men inte blev jag ledsen för det. Nejdå, shit vilken UNDERBAR överraskning som mannen med hjälp av Jessica hade planerat. Han tyckte jag behövde lite SPA och avkoppling och planerade således för detta i smyg. Så himla underbart! Och jag som ÄLSKAR överraskningar!!!!

SPA6

Som ni ser inte helt klädd för att kasta mig i en bubbelpool:) utan mer för, tja, invigningen av en ny affär.

SPA8

SPAet som vi var på heter La Cala Resort och ligger väldigt vackert uppe i bergen. VÄLDIGT högt upp med en helt fantastisk utsikt!

SPA5
Vi kastade oss i poolerna, både de som var ute och de som var inne och, bastade och drack te innan det var dags för behandlingen som var bokad för oss.
SPA4

Vi var på något som heter Hammam Ritual, där vi blev skrubbade, masserade och väldigt oljiga. Det var 90 minuters total avkoppling och vi doftade SÅÅÅÅ gott när vi var klara. Själv blev jag ganska mör i kroppen också efter helkroppsmassagen.
SPA3

SPA7
Här ser man lite av en av bubbelpoolerna utomhus.

SPA1

SPA2

Efter vår behandling hade Jessica bokat en trerätters lunch åt oss vilken vi åt med god aptit. Ceasarsallad med mögelost och rostade mandlar till förrätt, burgare med allt möjligt gott på och avslutningsvis glass med grädde och en café con leche.

SPA9

SPA11

Mätta, belåtna och väl insmorda med något oljaktig, trippade vi sedan hem i 30 gradig värme. Jag har en hel drös med bilder från stället vi var på men jag får ta och visa resten av bilderna vid ett annat tillfälle. Vi kom hem för inte alltför länge sedan, då dottern följde med en kompis hem från skolan och när vi hämtade henne så blev vi bjudna på middag av hennes föräldrar. Det är det som är charmen med detta land, spontaniteten.

KRAM på er!!!

//Rebecca

annorlundaunderbara

0 Comments

    • Tack, men det var inte min man. Utan jag och Rebeccas man ordnade detta i smyg till henne.
      Min man är i Sverige 🙂 kram

  1. Det såg ju jättemysigt ut! Härlig överraskning! Men en sak blev jag nyfiken på! VAD är det som är ”suddat” bort på Pilotfruns axlar hahaha! Försök inte dölja ngt nu, ni två ser helt perfekta ut så vad är det för hemlis som döljs där under suddfläckarna HAHA! Kramar Hille!

    • Jag var tvungen att gå in och titta igen, det är Rebeccas bilder..men jag tror mig komma ihåg att det var ett sånt där band som man ska hänga upp klänningen i, som stack fram. -) Falköga <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *