Upp som en sol….

och ner som en pannkaka…..

Dagen började bra, kidsen kom iväg i bra tid, jag åkte med vännen Carina till skolan.
Där mötte jag upp denna bönan och vännen Linda.
Sen blev det frulle på Miramar, bokade ny nageltid och lämnade in lillans blusar på strykning.
Hann även hem till Rebecca också innan mannen hämtade upp mig.

Väl innanför dörren så blev jag ett ras, helt oväntat blev jag kallsvettig och styrde kosan direkt mot sängen.
Och sov i flera timmar, ända tills klockan ringde kl 16:00

Unknown-1

Då vart det dags för städning, lite undanplock inför visningen som kommer ikväll.
Inte städat som det brukar men det får duga.

Så fort visningen är över tror jag bestämt att jag bäddar ner mig igen.
Nu vet ni vart jag är idag.

Unknown-2

Vart är du ?

kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Jag är inte så rasad som du iaf.
  Men magen rasade imorse… inget ovanligt men fan så tröttsamt!
  Äter jag mat med vitlök, lök, kål, paprika så rasar den.. och det rejält.
  Sitter kallsvettig på toa i minst en timme då :/

  Har också varit hos sjukgymnasten idag igen. Och fått hänga upp och ner på en hälsobräda i försök att lätt på kotorna i ryggen ( misstänkt diskbråck el dyl)
  Sen varit på stan och lunchat med yngsta dottern ( 19 år)
  Och nu soffan med en Bountymilkshake från McD. 😀

  Krya på dig!

  • Men usch det där med magen är ju känsligt, jag reagerar också på viss mat (magkatarr) och kiropraktorn ska jag inte till förräns nästa vecka. Hoppas du fick en fin dag med dottern i allafall. Kram & Krya på
   /Jess

  • Hej på er båda! Här har jag alltså en diskbråcks-kompis! Det är bekräftat efter magnetröntgen att jag har fått det! Så nu är man inne i sjukgym svängen, men efter en månads intensiv träning så har inget hänt! Så — det blir operation —– snabbt hoppas jag för det gör h – es ont, hela tiden! Å så skönt att jag fick beklaga mig en stund!
   Kram till er båda – och Jess hoppas verkligen du är uppe på benen snart för jag tror inte du har tid att vara sjuk! 🙂

   • Tack Biggan.

    Min är inte bekräftad än. Hoppas på röntgen snart
    så man vet va fasiken som är på G i ryggen.

    Krya på dig med 🙂

   • Nä men fy, förstår att det gör ont. Jag har inte diskbråck men ngt gick åt skogen när jag trillade i syrrans trappa i julas…
    kram
    Ps: Nää, jag har inte alls tid att vara dålig ;-/

 2. Vet du Jess, jag tänkte när jag läste om er dag i Nerja ”åh det var ju där hon köpt sina figurer, men hon tänker nog inte på dem en dag som denna när familjen firar”…Vidare tänkte jag ” ska se om hon svarat nåt mer förresten ang bloggstorleken”…
  Och du är ju för gullig o snäll att du åkte dit, blev såååååå glad när jag läste det ska du veta.
  Att de hade stängt va ju bara för synd, men men hoppas det går fler tåg…
  Tack igen så länge fina du!
  Kram Nettan

  • Men självklart körde jag förbi, det är ju ändå en hel del mil så hade det varit öppet jag självklart köpt. Jag vet ju hur gärna du vill ha dem. Det med texten på bloggen har jag inte lyckats klura ut än….Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *