Det som låter lätt kan vara svårt

1379520_10201613510693775_535874100_n

Jag ska försöka ta mig i kragen, ta min lathet, binda fast i ett snöre med ballong och släppa…
Har varit och blivit invägd och måttad idag, fick powerwalka i 15 minuter och trodde pulsen skulle explodera….192 i puls.
Imorgon bitti ska jag försöka ta vilopuls innan jag hoppar ur sängen…

Sen blir det träning 2 gånger till denna veckan med PT.
Ett gympass och ett pilatespass. Tanken är att han ska hjälpa mig med ett program i gymmet (5 gånger) köra pilates och hjälpa mig med ryggen ( 5 gånger) och 1 gång/vecka ska jag sedan själv köra vikter.

946595_388448174589240_1830004716_n

th_mini_galeria_inst1_1012

images
Tanten är igång 😉

kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hej Jess! Pilates är jättebra för ryggen! Jag har diskbråck och ska operera det snart och sen ska jag köra igång med pilates för att stärka upp ryggmusklerna! Det lär vara superbra! Lycka till!

  Kram Biggan

   • Hej! Helt underbart! Hur gulligt är det inte med en söt liten kille som försöker att ta sig fram på egen hand mellan olika saker att ta tag i, soffa, stol, bord och annat i hans höjd! Så svårt att åka ifrån honom! bokade genast en resa dit igen när jag kom hem, men inte förrän i mars! Ska till Gran Canaria en månad först i januari! Så spännande med ert nya hus! Åh så kul!!! Följer hela ert projekt med stor spänning! Tack för alla bilder!

    Kramis!

    • Åh låter supermysigt, en lite goding som ska upptäcka hela stora världen. Gran Canaria har jag också varit på några gånger, hoppas du har tur med vädret.
     kram :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *