HoHoHo

Julen kommer tidigt i år.

Har varit och fixat naglarna och köpte 3 nya nagellack; ett grått med glitter, ett rött/vinrött utan glitter, kanske mer pärlemo och ett med glitter.

IMG_20131126_154945

Var i valet och kvalet när jag målad naglarna nu på eftermiddagen men tänkte ; kör på det röda/vinröda eftersom jag annars alltid är grå/blå.

Varför var det ingen som sa att jag skulle se ut som en jävla julgran på fingrarna;

20131126_163617

Eller ”köpe-tös” för det här, det gillade jag inte alls.
Det blir till att måla om imorgon igen för nu ska vi på 7års kalas <3

Kram Julmor

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hej Jess! Kan du få tag i Essie? De har sååå snygga färger! Men så tokigt blev det ju ändå inte! Jag tycker det är jobbigt att hålla naglarna snygga och målade så ofta har jag bara ofärgat och blankt!

  Kram Biggan

  • Hej Biggan, jag brukar inte lacka utan kör oftast med franska tippar . Men kan tycka att det är kul att variera färg under höst/vinterhalvåret. Franskt är snyggast när man har lite solbränna på handen. Essie har jag sett men faktiskt aldrig provat, jo ett mintgrönt men det var ju fruktansvärt fult….
   kram Jess

  • Jag tror det är glittret som ställer till det lite för mig…rött och guld förknippar jag nog mest med jul….
   kram

 2. Är på tok för lat för att måla naglarna….blir alltid fransk manikyr. Ok om jag lägger upp dig i min blogglista så jag inte missar dina inlägg? Kramisar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *