Fredag i flera dagar

Nu är det snart fredag i flera dagar.
Barnen är lediga från skolorna fredag och måndag så det blir långhelg.
Får hoppas vi kommer att ha fint väder så vi kan ta några långpromenader.

Tänkte bjuda på en liten fräckis så här på förmiddagen;

Ett äldre par, Arne och Elsa, är på semester i mellersta USA. En dag är Arne ute och promenerar själv på gatorna i en småstad. Arne, som alltid har drömt om att äga ett par äkta cowboyboots, blir alldeles till sig när han får syn på ett par i ett skyltfönster. Dessutom är de nedsatta till halva priset. Han går in och köper dem, sedan promenerar han tillbaka mot hotellet med stolta steg för att visa frugan sitt inköp.- Ser du något som är annorlunda, Elsa? frågar han och ställer sig mitt i rummet.

images-2

Elsa slänger en blick på honom och svarar:- Nix. Arne blir frustrerad och stormar in i badrummet där han tar av sig alla kläder tills han står spritt språngande naken, iklädd endast sina nya, blänkande boots. Han går ut i rummet igen och ställer samma fråga:- Nå Elsa, ser du något ANNORLUNDA?

Elsa tittar upp och säger:- Vad skulle det vara? Den pekar neråt i dag, den pekade neråt i går och den kommer att peka neråt i morgon. Arne blir ännu mer frustrerad och skriker:- OCH VET DU VARFÖR DEN PEKAR NERÅT, ELSA? DEN PEKAR NERÅT FÖR ATT DEN TITTAR PÅ MINA NYA BOOTS!

Elsa skakar på huvudet och suckar:- Du skulle ha köpt en hatt, Arne, du skulle ha köpt en hatt…

Ha en härlig för-fredag.
kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *