Tonårssömn

Mer sömn åt folket !
Jag blev väckt vid 11-tiden…av 2 st vita dammstussar som stod över mig och desperat försökte ta både öronproppar och mitt hårband. Annars hade jag troligtvis sovit längre.
Var jag uppe och partade igår kanske? Nopp, jag släcke innan klockan var 23.
12 timmars välbehövd sömn.

Det här med flytt tar då banne mig på krafterna.
Och att jag sen har dåligt samvete för att jag inte varit på gymmet en enda gång denna veckan gör ju inte saken bättre.
Visst tränar jag när det bärs kartonger både hit och dit men det är inte ”gymkänslan”.

Idag blir det diverse saker som händer, städa i Torreblanca, flytta grejor till Benalmadena, se en dålig film i soffan, undra över när barnen blev så stora och kanske kanske hinner vi till gymmet.

Hur ser din lördag ut?

Kram jess

1533570_10152088429715102_454458628_n

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Sömn är underbart! Klockan är 12.30 nu och jag har inte ens tänkt på att ta bort täcket som jag är inlindad i. Love love love vila, och när man väl ligger ner kan man nätshoppa. Ännu bättre haha

  Kram
  Stoffe

 2. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med?

  • ÄLSKAR öronproppar. Ett tag hade jag i varje öra (givetvis) men även en extra som jag höll i handen. Det funkade inte sedan vi skaffade hundar och de sover i sängen ( dvs, äter upp den jag har i handen). Jag gillar inte dem i skumgummi, inte heller dem i silikon så där värst mycket. De jag tycker är bäst är de som apoteket rekommenderar vid flygning alternativ simning. De är liksom i hårdplast och räfflade….Ibland blir pinnen lite lång och skaver utanför örat men då klipper jag bara till den lite;-)
   Hoppas du fick lite tips. Du kanske har något tips till mig??
   kram Jess

 3. Apotekets musik och simproppar har jag också. Dock kan jag inte sova dem. Gör ont i öronen när jag sover på sida. Dock använder jag de propparna på konserter, uteställe, bio, spinningpass och andra ställer men allt för hög ljudnivå. Till det är propparna kanon. Dämpar lagomt och man hör nästan bättre än utan propparna. Jag har även simpropparna när jag simmar så jag hatar att få vatten i öronen som inte vill komma ut. Får leta vidare och se om jag jag hittar några sköna öronproppar att sova med.

  • Men kan du inte klippa till musik/simpropparna lite? Är de utan ståltråd inuti så klipp av en liten bit. Det funkar hur bra som helst;-)
   Ja, dessa öronproppar, en hel vetenskap:-)
   kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *