Flest antal "likes" vinner……?

I samhället idag gäller det att vara omtyckt, känd, ha flest likes på det man gör.
Jag såg denna bilden cirkulera på instagram idag och den är så klok;

68871_10151850245903144_384059695_n

Jag läste upp den för flickorna och förklade ungefär så här;
Likes på nätet via olika forum är ”osynliga vänner”.
När kvällen kommer kan det ändå vara som så att den som har 1 000 000 följare
sitter ensam.
Att det är viktigare att prioritera riktiga vänner, om än bara ett fåtal, än flera tusen anonyma.

Kvalitet före kvantitet !

kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hej Jess!

  Det är just det när man blir äldre att man faktiskt inte alls bryr sig om ”likes” eller annat, man bara är och ifall man är omtyckt så är det ju helt underbart och vilket man ju så klart hoppas på att man är! Personligen så bryr jag mig inte om att förställa mig på något sätt, jag är den jag är och hoppas på att bli omtyckt såsom jag är! Idag köpte jag en matkasse till en uteliggare men fick inga ”likes” för det – det är det lilla man gör i vardagen som räknas, hoppas du förstår vad jag menar! Kram Biggan

 2. Så sant, hoppas verkligen att de som växer upp nu förstår det!
  Fin blogg, nu ska jag kika vidare, kram Jenny

 3. Ja suck. Tänk om man inte har det verkliga i behåll? Nära vänner o familj..
  Då behöver man inga likes.. Bra att du lär dina döttar.
  kramis bananis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *