Dessa har jag fått för mina synder

Idag var det visning i vårt hus i Torreblanca och hundarna kunde inte vara där då.
Jag var uppbokad men tog hundarna med mig till huset i Benalmadena.

De älskar de stora ytorna, springer runt, runt och runt.
Och så älskade dem sofforna…….

från tv-rummet

från tv-rummet

IMG_20140307_120334

Jag försökte få dem att inte hoppa upp i dem, men då drog de bara rakt genom huset , upp i nästa soffgrupp…..

IMG_20140307_120001

IMG_20140307_115852

Det Bolt tycker är roligast är att hoppa upp i soffan och sedan plöja bakom kuddarna så de alla trillar på golvet.
Det är kul…tycker han…..det är också kul att tugga på tofsarna…..tycker inte matte…..

Men sedan hittade dem sin nya säng, som för tillfället står vid trappan. Vet inte om den blir där sen, vi får bo in oss och känna efter.

IMG_20140307_115617

De fick prova på att vara ensamma i huset i 2 timmar då jag stack hit;

Favorithamnen Benalmadena

Favorithamnen Benalmadena

Och åt lunch med en tjej ( Lisa ) som jag inte kände . Nu känner jag henne lite i allafall.
Urmysig lunch, vi hade mycket gemensamt och det blev en lättsam ”dejt”.
Lisa; det där du frågade mig vart man kunde köpa…jag har en helt ny, oanvänd.
Du kan väl höra av dig och komma förbi huset imorgon ??

Nu kallar sängen, det har varit mycket uppackning i huset och jag är dödligt trött.

Vi hörs imorgon.
Kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hahaha Jessica! Vad snällt av dig! Hade annars tänkt ta mig till både hundpark (för hundarnas skull då) och corte Inglese samt Miramar (för ”grejens” skull) imorgon men kan jag slippa så gärna det 🙂 kan ju höras imorgon och se hur du ligger till i allt uppackande 😉
  Vad fint ni ser ut att ha det och kul att se dina Älsklingar oxå! Kram o godnatt!

 2. Hej Jess! Vet inte var exakt Torreblanca ligger? Vi brukar varje sommar hyra i Torrevieja så vi har lite koll ändå på städerna. Antar att det ligger mellan Malaga och Nerja? Eller har jag helt fel? Det finns ett Torreblanca även intill Torrevieja….
  Vore kul att få veta var du bor?? Även idag har vi lite vår i Sthlm,! Nu ser vi fram emot att åka till London och träffa vårt barnbarn om 10 dar, lille Elliot som är 1.4 år! Har shoppat en hel vårgarderob till honom så han blir nog stans tuffaste i alla nya outfits som jag noggrant planerat ihop!

  Kram!

  • Hej Biggan, Torreblanca tillhör Fuengirola, dvs nere på Costa del Sol. Benalmadena som vi flyttar till ligger också på Costa del Sol men mer åt malaga-hållet.
   Kram <3

 3. Vilka söta små hundar du har. Och vilken trevlig blogg..:)
  Sist men inte minst. Vad fint du har det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *