Vad var det i paketet?

Jag fick ju ett paket för 2-3 dagar sedan som jag hade lyckats glömma tills jag såg vem det var ifrån:-) Såg tröjan första gången på instagram och kände ; den ska jag ha. Företagets webbsida hittar du här och en av ägarnas blogg (Michela Castellari ) hittar du här

Sagt och gjorde, beställningen lades och leveransen kom ner till Spanien;

IMG_20140308_153039

Nu vart ju min tröja lite skrynklig och hade inte gjort sig rättvis på bild.
Därför lånade jag bilderna från The little showroom;

260

258

Något små bilder men den ser ut så här ( fast jag beställde vit )

Unknown

Bättre bilder finns på deras hemsida.
Jag gillade budskapet, inga otydligheter i det ;-))

Kram jess

annorlundaunderbara

0 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *