Semana Santa

En religiös upplevelse och tradition i Spanien.

Vi åkte in till Malaga igår och kom mitt i firandet. Vackert men trångt. Vi hade tänkt visa svärföräldrarna Calle Larios (gågatan) i Malaga men den var nerlusad av folk och avstängd för tåget. Mer om Semana Santa kan du läsa HÄR. 

Det var en rejäl runda vi gick, var i stort sett uppe och gick i mer än 4 1/2 timme.

Låter lite av bilderna tala för sig själv;

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage

 

PicMonkey Collage2

 

PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4

 

Älskar mitt Malaga, att bara strosa runt, upptäcka något nytt varje gång. Folket, pulsen, stadskänslan. En vacker stad på Costa del Sol.

20140413_193336

 

20140413_193535

 

Vad hittar ni på idag? Det känns som söndag nu när barnen är lediga och svärföräldrarna hälsar på . Vi började morgonen med träning kl 8.30 och därefter blev det storstädning av huset då vi väntar gäster ikväll.

Sedan gick vi till La Palomaparken, vår favoritpark. Underbar den med, tröttnar inte på den iheller. Men bilder kommer inte förräns imorgon för nu ska vi förbereda grillen.

Kram vänner

Ps: Ni glömmer inte bort att tävla ?? Gå in HÄR för att hitta alla aktiva tävlingar

 

annorlundaunderbara

0 Comments

  • Det är riktigt skönt. Nu har klockan i och för sig ringt 2 morgnar i rad…träning. Men imorgon tänker jag banne mig ligga till minst kl 9
   Kram <3
   Jess

 1. Hej Jess! Så fina bilder du delar med dig och tänk så härligt för dina svärföräldrar att få uppleva detta tillsammans med er, barn och barnbarn! Så fint du tar hand om dem! Vi har haft så skönt väder även här i Sthlm idag, första golfrundan för maken och ett glas rose’ på balkongen efter det! Själv har jag frissat till mig idag! Måste ju va fin till påsken!

  Kram Biggan

  • Tack Biggan, ja vi har det helt underbart. Ska snart visa bilder från min favoritpark som vi besökte igår. Låter som ni har härligt väder i Sverige, jag ska försöka ta med mig lite sol på fredag 🙂 Snygg i håret är ju alltid skönt att vara.
   kram min vän / J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *