Jag är visst lite efter

Men vi har så mycket att stå i nu när vi har inneboendes att jag hinner inte med bloggen i den takt som vi gör roliga saker. Sorry…

Igår gick vi iallafall (efter träningen) ner till playan och käkade.

IMG_20140414_135238Därefter blev det kaffe i Parque La Paloma. Den park som vi återvänder till ofta. Nu hittar jag inte mina andra inlägg om just den parken men de kommer säkert att överföras så småningom.

Lite bilder från parken i allafall, dock inte högsta kvalitet då jag tog med mobiltelefonen;

IMG_20140414_154458

 

Hela parken är full av djur; kaniner som springer fritt, svanar, sköldpaddor, hönor, tuppar, påfåglar etc.

20140414_161020

 

Oh, höll på att glömma….På väg ner mot stranden mötte vi också på ett djur. Den var tydligen rakt framför mina fötter men jag såg den inte…..mindre charmig och lite ovanligt att se den ute i dagsljus….;

Örk

Örk

Senare på kvällen hade vi våra gamla grannar på grillning; Nette & Lars. Jättemysigt att ha dem här, de tyckte att huset hade blivit superfint. Förra gången de var här var mitt i renoveringen.

Svärmor vet att min favoritefterrätt är Budapestbakelse och tror ni inte att hon hade med sig både recept och ingredienser <3 Det blev ju en given efterätt.

20140414_212453

Nu ska vi gå en runda ner till hamnen tror jag , kanske tar vi middagen ute idag. Kommunen/gatukontoret har uppenbarligen stängt av allt vattnet i gatan (givetvis utan att avisera det i förväg) så det blir lite svårt att laga mat.

Vi hörs snart igen.

Kram Jess

Ps: Ni glömmer väl inte bort tävlingarna ? Värsta tävlingsregnet. Nu har du chans att vinna en fantastiskt vacker klänning från Yellow Ferry. Tävlar gör du HÄR.

yellow

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Hej Jess!

  Så omtänksamt av svärmor att ta med ingredienser till din favorit Budapeststubbe! Det är också makens favorit! Har ätit den i Budapest men där smakade den inte alls som våran! Kanske beror det på deras grädde, som ju inte är lika god som svensk….

  Önskar er en fortsatt Glad och trevlig påsk!!

  Kram Biggan

 2. örk! Den råttan var äcklig.
  Tur att den inte bodde hemma hos er 😉

  Tänka sig vad som händer i helgen 😀

  Tjihooo!

  • Den var skitäcklig. Men det som bekommer mig mest är ju spindlar…inte ödlor eller råttor.
   Jaa, denna helgen ska verkligen bli MAGISK !
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *