Nerja, svenskparadiset

Idag blev målarna äntligen klara. Nu tar vi en veckas paus från byggarbetare/målare etc och startar upp efter påsk med trädgårdsfirman. De var här i går och vi gick igenom hur vi vill ha trädgården, vilka växter vi vill ha, bevattningssystem etc. Och gräsmattan, som jag längtar efter gräsmatta:-)

Vid lunchtid drog vi med svärisarna till Nerja för att visa dem en del av svenskarnas paradis. Här får man tänka sig för innan man säger något på svenska då mååånga kan förstå.

Europabalkongen

Europabalkongen

Nerja är annars känd för sin fina badstrand i Burriana och den vackra grottan; Cueva de Nerja. Den har vi besök tidigare så vi hoppade över den idag.

Vi intog dagens lunch på restaurang Portofino. En italiensk restaurang med havsutsik, ljuvlig mat och vår favorit i Nerja.

IMG_8753

 

Sedan strosade vi runt och njöt. Lagom värme idag, lite disigt. Tog en massa bilder men just nu vill min dator inte ladda upp mer än dem jag mailat över från mobilen. Och jag som drog runt på stora kameraväskan;-(

Utsikt från restaurangen

Utsikt från restaurangen

IMG_20140416_123842

Det kan vara värt ett besök att åka till Nerja, men helt inte under högsäsong för jisses så mycket folk det är som trängs då.  Har du varit här?

Sista bilden för idag sedan är det läggdags;

IMG_8766

 

Imorgon ska det bara vara en slappedag/sola/packa-dag. För snart touchar jag svensk mark igen:-)

Har ni inte tittat in till denna födelsedagsgrisen och sagt grattis så skicka iväg en hälsning HÄR.

Kram vänner

ps: Ni glömmer väl inte att gå in på hemsidans 1a sida? Där hittar du tips, inlägg och tävlingar.

Klicka HÄR

 

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. haha, till och börja med ska jag berätta (erkänna) att jag inte kunde fylla i vad *+4=12 Ska nog gå en mattekurs tror jag..

  jag kollar där ofta, för det är en strålande första sida!!!

  kram
  Stoffe

 2. Jätte fina bilder! Nerja är verkligen fint. Vi har också tagit paus nu från hantverkare tills på måndag i varje fall. Hoppas du får det fint i Sverige. Kram

  • Oh så skönt, njut av tystnaden. Hoppas ni snart är klara. Såg att ni varit på las Islas, där promenerade vi ofta dit när vi bodde i Torreblanca. Kram min vän, ha en fin påsk.

 3. Underbara bilder och man blir ju Spaniensugen så det inte är klokt åt det! Måste också få säga att ert nya hus är helt otroligt vackert och kan tro att det kliar i fingrarna att fixa och greja…

  Kram
  Petronella

 4. God morgon Jess!

  Ja Nerja verkar vara ett riktigt paradis ! Tyvärr har vi aldrig varit där även om vi åker till Spanien varje år, till Torrevieja! Vi bilade från Torre längs havet till Salobrena och där tog vi av mot Granada! En fin utflykt och man ska ta tid på sig!

  Kram från ett soligt men kyligt Stockholm!

  • Oh älskar Granada. Vi var där för 1 1/2 år sedan på minisemester. Ljuvligt vacker stad som jag gärna besöker igen. I sommar ska jag besöka Torrebieja för 1a gången. Kram fr soligt spain

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *