Bloggträff och långlunch i Tylösand

God seneftermiddag vänner,

Dagen har gått i ett. Efter en något orolig natt ( kunde inte komma till ro och någon knuffade på mig och påstod att jag drog timmerstockar)… så började vi dagen med frulle och sedan behandling.

Jag och syrran

Jag och syrran

Jag valde en ansiktsbehandling med gummimask, ögonbrynsplockning, massage och rengöring. Riktigt skönt och behövligt. Därefter tog vi lunch med denna bloggaren; STOFFISEN

2014-04-19 14.49.20

Vi har varit kompisar i några år, chattat via bloggen, facebook, mail och Whats App och idag var det äntligen dags att träffas. Det blev inga döda stunder, inga tysta pinsamheter utan full rulle rakt fram. Underbar människa med en riktig härlig personlighet. Tack fina Stoffisen för du kom och åt lunch med oss. <3

Efter lunchen så var det dags för behandling igen, blev en hjortron- & lerainpackning. Där somnade jag faktiskt under massagen.

Vädret har varit med oss och vi har suttit ute och njutit. Så här fint har vi det;

20140419_164607

 

IMG_8796

Nu är det dags att göra sig i ordning för påskmiddagen. Hotellet är fullt med glada barnfamiljer och det har varit fullt i samtliga pooler. Inte så skoj när man själv väljer att åka utan barn men vi tog oss upp till ”tysta avdelningen” där åldersgränsen är satt från 13 år. Lite mer avkoppling.

Ni glömmer inte bort dagens tävling, där du kan bli lycklig ägare till 4 st biobiljetter. Tävlingen hittar du HÄR.  Och bloggportalens första sida uppdateras med tips, recept etc kontinuerligt. Den hittar ni HÄR.

Kram och glad påsk;-)

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Vad mysigt det ni ser ut att ha det. Kul att ni äntligen träffats in real life!!! Ta hand om dig så ses vi när du är tillbaka.
  Kram

 2. Nämen, jag kan ju nästan vinka till dig från mig. Kanske ska kasta mig i bilen o överraska dig, det hade varit roligt…….Njuuut nu av era dagar på Tyllan så kanske vi kan träffas en annan gång. Påskkramisar Tina

  • Absolut Tina, nu när jag vet att du bor i närheten hojtar jag till om jag är i trakten igen. kram jess

 3. Det var verkligen trevligt att träffas.
  Vilket ubderbart spa btw. Varför är jag aldrig där som är ett stenkast bort!? Kan man ju undra.

  Kanske inte vill visa min man boobs
  Kram
  Stoffe

  • hahahaha, din härliga galenpanna.man boobs, jag döör.
   Men det är kanske för nära hem, jag rekom Båstad istället till dig, Hotell Skansen. Like alot 😉
   Kram vännen

  • Han var så genuint trevlig, snygg och jäkligt kul. Rapp i käften, som jag gillar 😉
   Hoppas du har det bra och inte shoppar ihjäl dig. kram jess

 4. ÅHHHH vad avis jag blir 🙂 ser himla mys ut och jag kommer nästa gång haha

  Jag hoppas du har lika soligt och varmt som här i GBG, det blev typ högsommar på ett dygn.

  Ha en fortsatt GLAD PÅSK med mycket sweets 🙂

  LOVE M

  • Totalt underbart ljuvligt. Hoppas du haft en fin påsk i Gbg <3
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *