Det har väl lagt sig

Lite…det här med åskmolnshumöret….det blev hyfsat bra igår sedan alla drog igång städningen. Bara golven kvar att tvätta. Så jag har sovit gott 😉

Idag har jag dammat av mina skolböcker. För Er som är nya kan jag berätta att jag läser en kurs på distans; Hälsoinformatör för barn – & ungdomar.  Väldigt mycket fakta att ta in, lärorikt men ibland tappar jag helt motivationen och tar lite väl långa pauser. Har förlängt inlämningstiden till oktober men jag strävar efter att vara klar så fort som möjligt då jag också vill ha sommarlov med familjen. Tror risken är stor att man tänker; – jag har så god tid på mig…och så sitter man där med allt i september..

Efter en lunch med mannen vid havet blev det plugg i solen. Och därefter har jag låtsas-shoppat på en av mina favoritsider/internetshoppar här i Spanien. Den hittar du HÄR. 

Idag hittade jag följande saker som jag hade kunnat tänka mig, om jag hade behövt dem. Vilket jag inte gör och därför låtsas-shoppar jag bara. Typ som fönstershopping fast online;-)

ES-VI073WWAHE0FES-1-catalog

ES-VI073WWAHE0EES-1-catalog

ES-VI073WWAHE0GES-1-catalog

 

Visst är dem läckra !

Sedan hittade jag den här picknick korgen och det är ju hög tid att ta sig ut och äta i det fria;FR-JO269WWAGULGFR-1-catalog

Och nu ska jag erkänna; JAG HATAR PICKNICK

Verkligen ! Det ser så fint ut på bilden men jag ser bara följande framför mig; en gräsmatta som är knölig, myror i korgen, på filten, på mig. Irriterande bin och snart nog en irriterad mamma. Maten har blivit ihoptryckt och allt smakar halvljummet. Det dukas upp fint och sen då, allt blir ju skitigt och kladdigt. Kladd = det obehagligaste jag vet. Och knäna knakar och sprakar när man väl ska försöka ta sig upp från den där stickiga filten.

En bra picknick för mig är en restaurang/korvkiosk som har sittplats (bänk) och serverar antingen en korv med bröd i serviette eller en tallrik med pommes. Där jag kan äta mig mätt, sitta hyfsat och sedan slänga skräpet och lulla vidare. (fast det kallas inte picknick väl)

Snälla, någon kan väl erkänna att picknick inte alls är Hollywood-mysigt. Eller ”kärnfamiljsaktivitet”.  För det kan väl inte vara så att jag är ensam om att hata picknick ???

Nu drar jag vidare för upphämtning av barn. Ni förstår ju att det blir ingen picknick här inte. Stackars barn…..undrar om de får men för livet.

Kram bekväma-Jess

ps: Glöm inte bort att titta in hos mina vänner🙂

 

 

annorlundaunderbara

0 Comments

  • Njae….jag tror jag isåfall tar picknick hemma..i trädgården..nära alla bekvämligheter-) Kram

 1. Snygga saker!

  Lycka till med läsningen och som du säger… det är lätt att skjuta allt framåt 😉

  Kram
  Helen

  • Tack 😉 Visst är det..har redan lagt böckerna framför mig trots den varma sängen kallar….Kram Jess

  • haha, sant. Ingen städning utan bara golvtvätt och plock och bädda rent i sängarna 😉 Kram och ha en fin fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *