Mina rutiner för att må bra

God morgon vänner,  hoppas ni har fått en fin början på fredagen.

Har precis lagt en order hemifrån och det är en av fördelarna med att vara oberoende distributör för Herbalife; jag arbetar när jag vill och vart jag än befinner mig.

Unknown-2

Idag började dagen , som alltid, men 1 glas vatten med Aloe Vera Mangosmak . Jag är ingen direkt stordrickare av vatten men det går ner utan problem när det har en smaktouch av Mango. Känns fräscht.

Unknown-1

Därefter; en kopp kaffe och  Herbalife Formula 1 Shake (chokladsmak). Med laktosfri lättmjölk. Så ser min frukost ut och har gjort i snart 3 år. Jag har svårt för att äta på morgonen så det passar mig utmärkt med en shake.

Unknown

Lite senare under förmiddagen kommer jag att ta en Herbalife Proteinbars. Min favoritsmak är citron. Den finns även i choklad och i vanilj. De håller hungern borta i allafall 3-4 timmar.  Och är lätt att ha med sig i bilen. Jag har alltid 2 st i väskan.

images-2

Det var min morgon/förmiddagsrutin. Hur ser dina frukostvanor ut ?

Stressar du, hinner du ens äta, äter du i bilen/på tåget?  Och blir det kanske en kaka på förmiddagen för suget sätter in ? 

Alla hittar sitt sätt och så länge man trivs finns det inget att ”moralpredika” om.

Vill du däremot ha mer information om Herbalife får du gärna maila mig; jessie_holmberg@hotmail.com

images-1

Vi ses sen, dags att dyka ner i böckerna.

Kram Jess

annorlundaunderbara

0 Comments

 1. Stressar JA, hinner äta IBLAND älskar vanilj JA..

  Barsen låter toppen!

  Kram
  Helen

  • Bars och vaniljshake kunde varit något för dig att prova. Hojta till om du känner för det 🙂 Kramiz J

  • hahah, klurigt det där med siffror.. Vill du ha skickat smakprov på bars darling , så hojta till. Det är ett riktigt bra mellis. Snygg vet jag inte om man blir 😉 , men man kan välja mellan gå upp i vikt, gå ner eller bibehålla 😉 Puss

  • En bra frukost tycker jag. Blir du inte mätt finns alternativet att tillsätta lite proteinpulver i smoothies 😉 Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *