VÄLKOMMEN IN TILL OSS

Hej vänner,

tänkte visa er lite bilder från huset som vi bor i.

Dessa är up2date, tagna igår;

 

20140508_145650_1
20140508_145554
20140508_145341

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20140508_164136

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20140508_164153

Bordet till vänster samt pottskåpet till höger är original sedan huset byggdes. Dessa 2 pinaler samt en innerdörr sparade vi. Innerdörren är omgjord till pysselbord för tjejerna:-)

Annars kan du hitta lite blandade interiörbilder HÄR  och HÄR

Ja det var en liten titt in hos oss. Under länkarna ovan hittar du bland annat köksbilder, huset utifrån, före/efter rivning etc.

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

  • Tack Diana, visar bara lite;-) Älskar också dörren. . Kram Jess

 1. Vad fint det har blivit. Så fint att ni bevarat det ”spanska” trots att ni även har mycket svenskt tänk, gillar kombinationen och att man blandar stilar. Hoppas vi hinner ses snart! Kram

  • Tack snälla du, det tar sig. Lite detaljer tillkommer allt efterhand som jag känt ”in mig”.
   Gärna cavafrulle snart !
   Kram <3

 2. Så fint ni bor. Kul att se hur ni har det. Kommer ni att bo i Spanien för alltid nu, eller hur känns det? Kram Annika

  • Tack Annika… Vi får se, vi tar ett år i taget. Men vi stormtrivs allihop. Idealet vore ju om mannen kunde hitta ett jobb här nere så han slapp pendla 😉 Kram

 3. Kära Jess! Förlåt att jag inte hört av mig men jag har varit i London i 2 veckor och tagit hand om mitt kära barnbarn och då har man inte mycket tid att ägna sig åt sig själv! Lovar bot och bättring!

  Gud så fint ni bor, jag säger bara wow!! Vad är era framtidsplaner? Har ni slagit er ner där för gott?? Entrén är ju som hämtad från Sköna Hem, vill gå in där!

  Hotellet i Barcelona heter Jazz och jag har fått det rekommenderat, gillar att det finns pool på taket och ligger tydligen centralt! Ska kolla parkering. Vi bilade till Valencia för ett par år sen och det var i det närmaste omöjligt att finna ett ställe att ställa bilen på så det fick bli precis framför hotellentren! :-).

  Fattade jag dig rätt att ni inte kollar tv eller??

  Trevlig helg

  Kram Biggan

  • haha, helt rätt Biggan..vi tittar inte på tv. Vi har 2 tv apparater men inga kanaler;-)) Tjejerna kollar filmer från sina datorer.
   Valencia, jaaa, vi ska ju dit också..men med bil…….Känns klurigt det här med att bila. Berätta gärna om hotellet i Barcelona när du varit där. Vi ska upp och se en konsert i juli och tänkte köra sakta upp och sakta ner, kolla in Murcia, valencia, torrevieja, barcelona etc. Hoppas du haft det bra i London. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *