VI TOG OCH SMÖG …..

Väninnan Annica skulle få gjort vid naglarna och jag och lilla Allison gick runt på ett stort shoppingcenter i Fuengirola.

Vad gör man då ?

Först handlar jag 5:a par nya skor och lite underkläder. Sen går man och tittar på djuren i djuraffären. Sen känner man suget i magen och då måååååste man ju fika med Jajja ( dvs..med mig). Ska lägga upp en bild på skorna senare men kan avslöja att detta inlägget inspirerade mig.

Detta stod på önskelistan;

IMG_20140513_111923

Och ärligt talat, hur skulle jag kunnat motstå de bedjande vackra ögonen;-)

Klart vi åt chokladkaka <3

Glöm inte bort tävlingen som jag har här på bloggen. Du hittar den HÄR. 

Kram Jess

Ps. Idag säger vi grattis till alla som heter Linnéa, bland annat vår minsting <3

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Hej! Ja de skorna vill jag gärna se! Är du som jag, köper och lämnar sen tillbaka! Men igår shoppade jag, överlycklig att hitta skjorta, 3 linnen och vit jeanskjol! Så bra plagg att ta med till Barcelona. Ville hitta långklänning ala långt linne! men icke! Kanske hittar jag i Spanien!? En sån sötnos du haft som sällskap idag! Klart ni ska äta kladdkaka!! Själv har jag varit på gymet första gången på länge! Man tror ju att man ska komma i form på 5 dar och snabbt få bikinikropp!

  Kram Biggan!

  • Hahaha, exakt så Biggan. Jag kommer att lämna tillbaka 2 par, om inte min lilla dotter kan ha dem. De var för stora. Jag avskyr att prova i butik och köper hellre med mig hem och lämnar tillbaka. Man brukar ha 30 dagar på sig att lämna tillbaka så det är ju oftast lugnt:-)
   Härligt med klädfynd och duktiga du som börjat träna igen.
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *