SOM HULKEN TYP

Hej vänner,

Idag fick jag sovmorgonen och lufsade runt i pyjamas tills sent…..Blev till o med promenad ute på gatan med pyjamasen på (hundpromis). Därefter tog jag mig en morgonkaffe i lugn och ro och bestämde mig för att prova masken som mannen köpt på LUSH i Malmö.

Väldigt lättapplicerad och behaglig. Tog en vanlig foundationborste och penslade på.  Hade 2 nyfikna killar som sprang runt runt mina fötter och som helst ville slicka bort masken från mitt ansikte….undrar vad det är i den som gjorde dem så tokiga??

20140523_095304Mer information om The Sacred Truth hittar du HÄR

Jag lät den sitta på i ungefär 10 minuter och sedan sköljde jag bort den . Den var lätt att skölja av, inga rester som blev kvar i hårfästet/runt näsan etc. Känns mjukt och skönt efteråt.

Hundarna är fortfarande helt tokiga och försöker komma åt mitt ansikte hela tiden.

Så här såg jag ut i masken;

IMG_20140523_100334

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En svagt grön nyans som jag konstaterar att jag INTE klär i men vill man vara fin;-)

För mer tips och inspiration titta in hos LUSH

Kram från Hulken;-)

Ps: NI glömmer väl inte bort tävlingen på Style de Vie? Reseförpackningar från Hårvision ligger i potten. Klicka HÄR. 

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Jag tycker du är hyfsat snygg som hulk oxå, allt klär en skönhet! Hoppas ni har de bra nere i södern. Här har vi haft galet varmt i en veckas tid, men ska regnet visst komma – bra de så de blir som normalt 😉
  Kram från ljuvliga Jämtland.

  • Hahaha, tackar ! Det var värt det, kändes jätteskönt efteråt. Idag har värmen äntligen återvänt till oss. Ska bli så skönt att kunna hoppa i bikinin. Ha en härlig helg.
   Kram Jess

 2. Snygging där, spelar ingen roll att du är grön i ansiktet;))
  Gott att krypa ner i bikinin igen, ha det fint vid poolen vännen!!

  Kramar
  Adela

  • Tack snälla, nu blir det gå-bort-klänning istället. Kram och ha en härlig lördag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *