IBLAND GÅR DET INTE BRA

God morgon alla läsare,

Igår la jag upp bilder där de flesta av oss blev bra, klart godkända bilder.

Oftast är det mannen som får hjälpa till att fotografera då jag ibland behöver bilder till bloggen. Alla bilder lyckas jag inte ta själv och jag brukar använda mig av min mobil, inte min Canon.

Mannen kan inte fotografera…..Om han tar 20 bilder så brukar jag i stort sett godkänna …en.Det beror inte alls på att jag är ett dåligt objekt, jag brukar kunna se hyfsad ut. Jag skyller allt på mannen så klart. Detta är tydligen jag; 20140520_142132

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slutade med att jag tog bilden själv (nej, jag är inte prickig på bröstet, det är skugga från parasollen)

20140520_142228

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och ibland tvingar jag mannen att fotografera sig med mig…det blir banne mig inte bättre när han är framför kameran iheller. Så här såg våra ”mysbilder” ut…..;

jag och mannen, spanien

 

 

 

 

 

20140523_192252

 

 

 

 

 

Att min haka tycks sitta ihop med hela kalkonhalsen….det kan jag nog inte skylla på fotografen. Blev det någon bra bild till sist??

20140523_192246

 

 

 

 

Hyfsat för att vara på oss tillsammans <3

Annars brukar mannen främst lyckas fotografera av min byst, mina tår…eller bara min panna……De bilderna raderas snabbt som attans…Kanske dags att jag öppnar min PhotoShop som jag köpte i augusti förra året…..

Vem fotograferar hos Er?? Och hur blir bilderna….?

Önskar ER en trevlig måndag. Gå in på Style De Vie och registrera Er för att hänga med på kommande eventkvällar/bloggträffar/mingel mm.

Kram Jess

annorlundaunderbara

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *