DAGENS INKÖP & lilla latmasken

Härliga måndag, det har funnits tid för liten sovmorgon ( efter att ha fått iväg tjejerna till skolan) och banne mig en liten siesta i skönhetsstolen nu på eftermiddagen ( hoppas jag drog timmerstockar….)

Men, jag har också hunnit vara på Ikea. Behövde komplettera upp hemmet med lite saker.  Egentligen åkte jag dit för att köpa 4 st tavelramar men som vanligt, så blir det mer. Allt fanns inte att hitta på nätet men lite av sakerna som fick följa med hem var dessa; PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillan använder de färgglada krukorna som pennställ. Kompletterade upp vår vardagsservice med lite rosa tallrikar, givetvis slog jag en flisa på en direkt när jag satt in den i diskmaskinen. Sedan blev det nya kuddar ( mannen kommer ju att jubla) , tvålflaska, matta till Lillans rum, inga servetter och inga ljus:-)  Blev lite mer men han får ju ha någon överraskning när han kommer ner igen.

Tavlorna som jag äntligen fick ramat in (finns bild på Instagram) kommer ett separat inlägg om dessa då jag tycker att tjejen som ligger bakom dessa vackra bilder ska lyftas fram lite extra:-)

Nyss hemkommen från att fått nya fransar, jätteskönt. Har inte haft mascara på hur länge som helst. Och det sved inte en enda gång. Nu återstår att se hur länge de sitter på plats.

Ni glömmer väl inte bort tävlingen som jag har igång??

I samarbete med FANNY ALEXANDRA? Du hittar den HÄR. 

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej Jess! Visst är det för det mesta trevligt att ta en tur till Ikea och visst hittar man alltid saker man inte visste att man behövde? Hur långt har du dit? Du ville att jag skulle ge feedback på hotellet vi bodde på i Barcelona! Det var jättefint, fräscht och rätt så nybyggt. Ligger mitt i smeten, Placa de Catalanya (heter det väl?) och ja det finns parkering ! Det bästa av allt, poolen på taket med många solbäddar och en bar! Så många restauranger i närheten, ligger på en tvärgata till La Rambla! Hotellet heter Jazz hotel. Ett tips på bra hotell! Ett Starbucks ligger precis i närheten ifall man föredrar att ta frukosten utanför hotellet! Rent och snyggt hotell, bor gärna där nästa gång vi besöker Barcelona!

    Kram Biggan

    • Hej Biggan, tack tack snälla för återkopplingen på hotellet. Ska kolla in deras hemsida, låter ju jättebra på alla sätt och vis. Hoppas ni hade det bra:-) kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *