YTLIGT ? Jag trivs;-)

God morgon vänner

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige. Vi har varmt och fortfarande problem med fiskmåsarna…

Härom dagen var jag och gjorde fransar. När min franstjej bor 320 mil bort får man vara otrogen mot någon annan. Annars hade jag aldrig bytt!

Så här såg det ut när jag gick iväg;

FÖRE

FÖRE

 

 

 

 

 

 

Lite snett och vingt..inte mycket kvar sedan förra omgången.

Jag hittade ett ställe precis på väg ner mot hamnen, tar 3 minuter att gå hemifrån.  Damen, vars namn jag har glömt, var väldigt duktig och noggrann. Hon körde på ”naturliga looken”.

Och jag…somnade några gånger, ryckte till, somna om. Några små powernaps där på britsen.

Så här blev resultatet;

2014-06-02 16.39.32

EFTER

 

 

 

 

 

 

Blev superfint tycker jag även om jag hade kunnat tänkt mig något ”tjockare” lager av fransar. Nu återstår bara att se hur länge de sitter på plats. Ytligt, kanske men himmelskt skönt att slippa klydda med mascara nu under sommar och badperioden.

Och igår var det dags för manikyr och pedikyr. Jag bygger gelénaglar på både tår och fingrar. Jag bestämde mig för att gå för ”Rudy Nude” med permanent lack. Så här blev det resultatet ( och ni ska låtsas att ni inte ser mina trasiga nagelband);

IMG_20140603_170603

 

 

 

 

 

 

 

 

Såja, då var jag redo för sommaren och mina gäster som kommer imorgon.

Ska ha ett litet gäng över på cava och snacks imorgon och får nog ta och förbereda redan lite grann. Ni missar förresten inte min tävling i samarbete med FANNY ALEXANDRA??? Den hittar du HÄR.

Och inne på Style de Vie kan du också tävla, gå in HÄR och kolla läget.

Vi hörs av. Ha en fin dag vänner.

kram Jess

 

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Hej! Härligt med lite lyx! Jag skulle gärna vilja prova att ”göra fransar”, jag har aldrig gjort det men skulle vilja för mina fransar är ju nästan obfintliga… Pedikyr unnar jag mig alltid på sommaren, annars kan jag ju inte ha öppna skor.. Hur mycket brukar det kosta att göra fransar? Ha det gott!

  • Hej Anita, tack för du tittar in. Jag tror ett nytt set fransar brukar ligga runt 6-800 kronor. Där jag gick nu tog de betalt styckevis, per frans. Jag använde 25 fransar på vardera öga, så totalt 50 Euros.
   Kram
   Ps: Håller precis på med ett inlägg som är lite ”grekiskt”

 2. Wow vad snyggt, blir själv sugen på att göra fransarna, bekvämt nu under sommaren o slippa kludda med mascaran. Kramisar Tina

  • Tack;-) Jaaa, det är härligt. Men det är svårt att hitta folk som gör det bra. Jag hoppas ju förstås att det ska hålla länge. Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *