KREATIVITET, LYX & FLÄRD

Hej kompisar

Jag beundrar människor som vågar kasta sig ut, prova något nytt, satsa allt och köra ”bär-eller-brist”. Det kan man ju säga lite att vi också gjorde som lämnade trygga Sverige där man kunde allt; rutiner, språk, myndigheter, hade familj och vänner , för ett nytt land där språken inte ens behärskades.

Jag har en vän som vågat sig på ett nytt tänk, han har bestämt sig för att satsa hårt. Byggt upp ett eget varumärke och jag har fått vara med från första början, sett prover, googlat , fått doftprover, titta på loggan, bollat fram och tillbaka.

Detta är vad ni ska hålla utkik efter i augusti/september för då tar han marknaden med STORM!

2285592

 

 

 

 

 

 

Detta är bara en testbild från leverantören. Stoffisen kommer givetvis att ha en kollektionsplåtning som blir något utöver det du sett tidigare!!

Lyxigt, påkostat, lite crazy och mycket spektakulärt exklusivt.

Exklusiva doftljus, kolla loggan, jag döör. Den känns inte bara exklusiv utan lyxig och till och med rojalistisk. I love it ! 

Nu vet jag att Stoffisen tar bloggpaus under sommaren men ni hittar honom ändå HÄR. 

Tänk att kunna ge ett vackert, väldoftande ljus med snygg etikett och urläcker förpackning.

Det hade jag kunnat köpa, både till mig och till andra:-)

Håll utkik !

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej Jess! Jag älskar vackra ljus, överallt står de här hemma och brinner den mörka årstiden. Hoppas få se mera av dessa fina ljus!

    P.S. Varmt och vackert i Stockholm idag där vi kunnat se ett kungligt dop!

    Kram Biggan

    • Såg bilder på nätet, så söt hon är, lilla Sessan . Härligt att ni har fått fint väder, nu hoppas vi det håller i sig hela sommaren. Ända tills hösten kommer och du kan tända Stoffisens ljus.-)
      Kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *