DAGENS BÄSTA RENGÖRINGSTIPS

God eftermiddag vänner,

hoppas ni har en fin tisdag. Här är det varmt och vi funderar på om vi ska ut i solen eller sitta kvar inomhus;-)

Igår hade jag och Casandra hur kul som helst. Inte ofta man får ha stora tjejen hemma själv (Lillan sov hos kompis) så vi njöt extra mycket allihop.

Detta hittade vi bland annat på;

20140615_184521

 

 

 

 

IMG-20140616-WA0010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har fått prov på ”svarta masken” av företaget MAYBEAUTY 

Något som jag lägger mycket pengar och tid på är just behandlingar, främst ansiktsbehandlingar samt massage. Ansiktet känns alltid lyxigt att kunna få rengjort av bra medel. Men, det är inte alltid man varken har tid eller råd att springa iväg till en hudterapeut och då kan jag varmt rekommendera The Incredible Face Mask.

Väldigt lätt att applicera, borsten som medföljde var perfekt. Konsistensen var lätthanterlig. Varken för rinnig eller för tjock.

IMG-20140616-WA0033 IMG-20140616-WA0032 IMG-20140616-WA0018 IMG-20140616-WA0027

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med masken följer även en väldigt tydlig instruktionsbok där även det står beskrivet hur t ex mat kan påverka hudens välmående. Nyttig läsning.

När masken var på plats väntade vi i 40 minuter och sedan drog vi.

Jodå, visst kändes det. Vore ju konstigt annars, men denna masken gjorde betydligt mindre ont än den förra som jag provat. Denna smulade sig inte utan kom lätt av i ett stycke.

Känslan efteråt var ; REN. Och mjuk.

Och jag som har rosacea mailade först företaget och frågade om jag verkligen kunde använda denna och det kunde jag. När jag nu provat så vet jag att det fungerade, har inte fått något skov utan huden mår bra. Ett bra tips är att göra masken innan solsäsongen drar igång. Det är ju trist att bygga en solbränna på ”smutsig hud”.

Om du vill prova masken kan du beställa den HÄR. Uppge annorlunda30 i kassan så får du 30 % RABATT !!! Du betalar endast 174 kr istället för 249 kronor. 

För det priset ingår 5 masker + pensel+guide. Kan absolut rekommenderas.

Skriv gärna och berätta om du provat just denna masken och vad du tyckte;-)

Kram Jess

Ps: Om du vill få tips på en kanonefterrätt till midsommar, läs mer HÄR.

 

 

 

 

annorlundaunderbara

7 Comments

 1. Hej Jess! Tack för att du inspirerade mig (återigen) till att göra en mask, det blev en Chocolate Mud mask! Här är inte alls nån värme, och kyligare blir det för vår del i midsommar då vi drar upp till Åre i morgon, men man har det väder man har, går inte att göra nåt åt! Men det blir sill och snaps och snapsvisor med goda vänner.

  Önskar dig och din familj en trevlig midsommar! Vad gör ni?

  Kram Biggan

  • hej Biggan, du är för rar. Oh förresten, Hundpojken, jo jag tycker nog att du ska ta och läsa den. Den var speciell faktiskt.
   Midsommar blir hemma i lugnan ro. Här är varmt nu, poolen är uppe i 30 grader. Min syster kommer och överraskar imorgon, barnen vet ingenting än. Så det blev 1 vecka med syskonkärlek<3
   Skickar lite sol till Er. Ha en mysig vecka & midsommar om vi inte hörs innan.
   Kram J

 2. Gillar också att pyssla med ansiktet och kroppen. Min mamma har salong, så jag har en hel garderob full m parafinbad och alla möjliga behandlingsgrejer.
  Har aldrig testat en svart mask. Måste göra det. Får väl bara önska att ingen ringer på dörren….
  kramis

  • hahah, men så lyxigt med en mamma som har salong.Jag skulle kunna bo på ett spa faktiskt. Prova masken, den är riktigt skön.Känns att den drar med sig all skit;-) Kram

  • Min gick jättebra att dra loss, de små resterna som blev kvar sköljde jag bara av med ljummet vatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *