BEACH CLUB en Söndag

Hola amigos,

Hur har er söndag varit?

Jag vaknade av 2 busiga hundar som sökte uppmärksamhet…klockan 7.20. Bara att stiga upp och släppa ut dem i trädgården. Några timmar senare körde vi mot Elviria/Marbella för att möta upp vänner. Nya vänner. Här nere träffas man och fikas fast man inte känner varandra. Det är lättare att få nya vänner här nere, att söka kontakt. Och en sån dejt var det idag.

Vi träffade Mia Lundmyr med familj. Ägare av detta företag

De bor åt ett håll och vi åt det andra så dejten blev på Beach Club i Elviria.

Så här såg vädret ut när vi kom;

playa_beachclub_elviria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men någon njutning infann sig inte. På mindre än 15 minuter hade det varit drygt 57 strandförsäljare uppe vid våra solstolar. Jag förstår att de gör sitt jobb, men kom igen!

Så jäkla många som sprang omkring, som mest såg jag 10 stycken mellan solstolarna på klubben. Vet att vissa strandklubbar inte tillåter att försäljarna går upp mellan solstolarna utan får ställa sig nedanför och visa upp sina produkter. Mycket bättre tycker jag.

Därefter blev det matdags, servicen var förvirrande och …usel faktiskt. När jag gjorde reservationen var det viktigt att vi var där kl 13.00 för därefter var det fullbokat. Klockan 14.00 hade vi fortfarande inte fått beställa. Och när maten väl kom in var den inte helt till belåtenhet. Vet inte om de har ny personal, rutinerna satt inte, kanske nya ägare för menyn var till det sämre. Men, i gott sällskap så hade vi trevligt. Parasolerna flög omkring på restaurangen och ett stort palmblad lossnade och föll rakt ner på ett bord.

Så här såg vädret ut när vi ätit färdigt;

beach_club_marbella beach_club_marbella_elviria

 

 

 

 

 

 

 

Växlande molnighet, mest moln. Inte kallt men väldigt blåsigt.

När vi sedan kom till Benalmadena igen slog värmen och solen emot oss. Men det blev snabbt mulet här också. Vet inte om det blir åska och/eller regn. Det känns så. Och med tanke på de bränder som härjar, några stycken som är igång, så hade det onekligen varit helt ok med en stor regnskur.

Vad har ni gjort idag?

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Tråkigt med alla ”strandförsäljare”. Här har de blivit hårdare med att jaga bort dem, helt rätt tycker jag för varför ska de dra in massa svarta pengar när alla butiker kämpar på och betalar skatter. Hälsn Anita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *