DET ÄR GRILLAT SOM GÄLLER

Hola amigas,

Idag har det hunnits med mycket; Fika med väninna i morse, inom verkstaden i Fuengirola då det lyser något rött på instrumentpanelen, shopping på Corté Ingles, handlat, varit och hälsat på en vän på sjukhuset i Malaga, grillat god lax och hoppat över träningen.

Det blir pilates och gåband i morgon istället. Man kan ju inte hinna med allt på en dag.

Dagens meny blev nyttig, invägningen i torsdags var över förväntan och min tränare blev så nöjd att han undrade vad jag ätit, hahaha. Har bara ätit skit….men vikten och fettet hade gått ner och jag hade inte tappat muskler. Vi får se hur länge det håller i sig.

Detta blev dagens;

20140707_180718_1

Färskgrillad tonfisk, hemmagjort tzatziki, tomat, broccoli och avokado. Gott och nyttigt.

Nu är det slut för idag och jag ska bara ta en kvällspromenad med hundarna senare. Mer tänker jag inte göra idag;-)

Hur har din dag sett ut ??

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Härligt. Men vad har du då shoppat för fint. Vill ju se <3

  Min dag har varit. Varm (!)
  Phhhu jag hade lite för mycket kläder på mig, iallafall för mörka för det sköna vädret.

  Annars
  Jobbat, ärende på stan, kommit hem, suckat för att jag bor i fel stadsdel, och nu KAFFE!!

  Kraam
  Stoffe

 2. Stackare….jag köpte något så jäkla glamoröst som ny Tassimo kaffemaskin. Den andra läckte som faaaan. Mannen handlade någon tröja, Hilfiger kanske??
  Kramiz J

 3. Hej!

  Började dagen (kl 09.50) med stavgång i Hagaparken (där f.ö vår kronprinsessa bor-upplysning för den oinvigde), det tog 2 timmar och 10.800 steg. Därefter min bok ”Gone Girl” på balkongen. Fantastiskt bra bok f.ö. Sen balkongvin, rose! Och middag i form av avokado, ägg och grönt! En skön dag med andra ord!

  Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *