NY KAFFEMASKIN

Hola Amigas,

Då var det dags, 3dje kaffemaskinen är införskaffad ( här nere, har likadan i Sverige).

Är för snål för att lägga tusentals kronor på en kaffemaskin så Bosch Tassimo passar perfekt.  Men , den ena står på kontoret och den andra drog sin sista suck härom dagen…den bryggde vid sidan om koppen och under maskinen…grrr

Denna inhandlades idag;

7ec504a794ccebd96fa6f685c8708bfe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag googlade runt efter bilder till inlägget hamnade jag på svenska sidor. Denna modellen kostar cirka 1399 kronor i Sverige.

Vi betalade mindre än 550 kronor här nere. DAGENS FYND!!

Att det kan skilja så mycket..jag får ju 2 1/2 maskin för samma pris.

Vad har du för kaffemaskin? Hederlig bryggare eller kapselmaskin?

Dags att avnjuta en kopp svart;-)

Kram jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Verkar smart den där. Jag har en med bönor som gör en kopp i taget men funderar på att åergå till vanlig bryggare igen då jag upplever att det är mycket syra i bönkaffet.Kram Pernilla

 2. Aha. Ja denna brygger liiite mer vatten än den förra så jag upplever det nästan ”blaskigt” . Ska prova med att ta en espresso och se hur det blir.
  Kram J

 3. Hej!
  En sådan har jag i mina ägor men begriper mig inte på den… Bruksanvisningen är inte den mesar väl-skrivna. Det kaffet som kom ut när jag tryckte lite smakade bläää!!! Hur gör man? Kan ju inte precis vara så svårt…

  Ha en härlig sommar!

  Med vänlig hälsning,
  Åsagåsa

 4. Jag har också en Tassimo-maskin och den funkar bra! Gott kaffe blir det! Men att det var sån stor prisskillnad mellan att köpa i Sverige o Spanien hade jag ingen aning om. Nästan så att det lönar sig att ta en tripp till Spanien när det är dags för ny maskin 😉 hihi

  • Haha, absolut får du ta en tripp ner och köpa en nästa gång. Jag är nöjd med Tassimo;-)
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *