ATT FYNDA KVALITET

Hola amigos,

Här sitter jag och tittar på sommarkläder. Det finns ju hur mycket som helst att fynda online. Många av er kanske redan längtar till höstkläderna;-)

Här nere har vi sommar i några månader till vilket innebär att jag tacksamt gör klipp och fynd på rean hemma i Sverige. Jag gled in , som vanligt, på MQ´s Online Shopping. Denna fastnade jag för;

Twisted crepe dress/ Klänning med brottarrygg som är twistad från FILIPPA K. Knälång fram och längre baktill.

Och nu är den dessutom nersatt från 1500 kronor till 749 kronor.

Du hittar hur många bra erbjudanden som helst på MQ´s The Sunshine Season.

Bara att klicka in och leta och fynda. Än är sommaren inte slut. Vi har ju sommar här nere tills i allafall oktober/november. Sen, känslan när man får ta på sina älskade jeans igen i december…oslagbart !!

Njut av sommaren och värmen.

Kram Jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej Jess!

    Förr shoppade jag en hel del på MQ men jag tycker de har ett utbud numera som inte tilltalar mig! Ryktet säger att en ny chef tillsatts så kanske det blir lite roligare att handla där framöver! Men Filippa K klänningen är fin!

    Kram Biggan

    • Hej Biggan, åh….säger du ? Jag gillar Filippa K, Stockholm mm. Ska ta en tur in till MQ när jag är på Sverigebesök och kolla läget. Var länge sedan jag var i MQ´s butik. Numera får jag hålla tillgodo med online;-)
      Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *