annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Vilken trevlig blogg!
  Ser riktigt härligt ut med pool osv. Önskar att man kunde få ha sol och värme året om.

  • Tack snälla, poolen badar jag inte i året runt..är en badkruka. Men nu , på 30 grader, är det utmärkt;-)

 2. Jag förstår precis!

  När min man o jag träffades jobbade han som lastbilschaufför o körde på utlandet. Till en början var han borta en vecka, hemma en vecka osv, men sen bytte han företag o då visste man aldrig hur länge han skulle vara iväg. Ibland kunde han få en ny resa innan han kommit hem.. Oftast funkade det relativt bra i o med att vi inte visste annat – har varit tillsammans i nio år o har barn sen tidigare. För tre år sen bestämde han sig för att vara på hemmaplan, vilket var en omställning för hela familjen givetvis – både på gott o ont – men nu saknar jag mig sjuk om han är borta två dar..

  Har ni alltid – sen ni flyttade, antar jag – haft det såhär?

  En stor kram till dig!

  • Åh…jobbigt. Men också jobbigt när man är van vid egentid/egen plats att plötsligt dela med en till. Men hellre det än sakna så mycket. Första året var vi mer tillsammans, då var mannen tjänstledig till stor del. Det har varit så här i drygt 1 år och lite till. Vi får se vad som händer i framtiden;-)
   kramiz

  • Jaaaa….fast det blir en tur hemåt för mig och Nea först. En snabb vecka som innebär flytt av kartonger etc;-) Hoppas ni kommer ner i höst , du och Aaron<3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *