TRAVEL OF THE WEEK-vi tjuvåker på dem andra

Hola amigos,

Jag skriver ju som bekant om Travel Of The Week på fredagar. Och denna veckan är jag den enda som inte varit någonstans av alla tjejerna här på Style de Vie.

3 stycken av dem har befunnit sig i Skåne och 1 i Italien. Och jag…har typ bara varit hemma. Har blivit en tur till Ikea men det tänker jag inte rekommendera i dagens tips.

Nä, jag gör det enkelt. Mina 3 väninnor har varit på min hemmaplan och jag har saknat Skåne så mycket genom att läsa deras inlägg och se deras igenkännande bilder.

Läs mer om vad House of Adela, Vitae Stilo och Room of Karma har hittat på i mina trakter.IMG_0282

falsterbo-7-1024x682

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dessa bruttorna har varit på Skånes absoluta härligaste ställen. Gå in och läs mer hos dem.

Sedan har vi Dianas Drömmar som varit på besök i Italien. Landet som har, enligt mig och familjen, godare mat än Spanien. Titta in hos henne;-)

yellow-ferry-e1405945794159-768x1024Nu är det dags att väckan Lillan och dra till gymmet. Vi har bokat pass klockan 11. Hon ska prova något nytt för barn på mitt gym. Vi får se om hon tycker det är skoj.

Hur ser din fredag ut ??

Kram Jess

annorlundaunderbara

9 Comments

 1. I förrgår kom vi hem igen efter 10 underbara och varma (över 30 grader varje dag) dagar i Skåne. Nu sitter vi här i Österrike i regn och rusk. Temperaturen för tillfället 16 (!) grader… Jag vill tillbaka till Sverige! Det enda som jag tyckte var lite trist var att hundar är så ovälkomna överallt. I Österrike får man inte ta med dem till livsmedelsaffärer, men annars får de vara överallt. I Sverige fanns hundar ej tillåtna-skyltar överallt, och tog man med hunden in någonstans av gammal vana, var personalen inte sen att meddela att hunden inte är välkommen. Detta motiverades med hundallergi. Men är österrikare då annorlunda allergiska, lider de i all tysthet eller undviker de alla affärer/restauranger? Hur ser det ut i Spanien? Ni har ju också två hundar.

  • Usch, kallt i Österrike….Här är det värmebölja..jag håller nästan på att krevera..som tur är blåser det ganska bra idag så det fläktar lite. Här nere är det nog mer ok att ta med sina hundar . Alla uteserveringar är ok. Ska man sitta inne brukar man behöva fråga, det är inte många som vill ha djur inne i restaurangen. Dock om de har ”tält” på framsidan så brukar hundarna få komma med in. Kram Jess, hoppas ni får bättre väder snart

 2. Hej, första gången här för mig!
  Hittade hit av en slump och har suttit och läst en stund. Vilken härlig blogg du har! Hit kommer jag fler gånger!

  Idag är tanken att det ska bli lite trädgårdsarbete för mig….men det går trögt….sitter fortfarande här vid datorn och hänger. 🙂

  Vi ”ses” igen!
  Kram Jennica

  • Oh…trädgårdsarbete….vet inte om du kommit till mitt inlägg om det än;-) Det står inte så högt på min lista om man så säger…Kul att du hittade hit, ska titta in till dig lite senare. Nu blir det dopp i poolen, det är ruskigt varmt idag.
   kram Jess

 3. Goding där som ger oss credit, du är för mysig! ♥
  Kul tycker jag med att läsa om allas resor! I dag har vi varit på fiiiina olof Viktors, tänkte på dig då! 😀

  Kramar!

  • Men åååh så kul, som jag saknar det stället. Kan det in och utantill. Ska bli spännande och se ”läsa” vad du tyckte;)
   Kramiz vännen

 4. WOOW vilka magiska bilder 🙂 snygg outfit också. Hoppas du haft en kanonsommar och att hösten blir lika bra.

  Ny post…Inredningsvis semesterkrönika 2014 🙂

  jag önskar en skön dag

  LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *