MOLLY SANDÉN – NAKEN

Hola amigos,

Lördag, hoppas ni fått en härlig start på helgen. Här är vi nyss uppstigna och jag sitter ute vid poolen med kaffe och en Herbalifebars som sällskap.

Detta såg jag cirkulerade runt igår på både facebook och instagram;

From Molly’s Instagram: As long as I can remember I’ve been insecure about my body because of all the mean comments I got that said I was ”overweight”. In my musikvideo FREAK I decided to make friends with my body and make a statement by being completely naked – accepting who I am. I’m proud to finally be proud of myself and my body. That’s all because of your love Thank you for making it so much easier to fight for what I believe in. #Acceptance

1937457_721428551227488_8655014562497346695_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är en av sveriges främsta sångerskor, hon har en fantastisk röst, hon är söt, duktig och ser ut att ha ett bra förhållande med sin sjungande Danny. Men ändå, där under, har hon mått väldigt dåligt, fått höra att hon ser ut som en gris, att hon är tjock och fet.

images-1

 

 

 

 

 

Ord som detta gör ont och Molly har skämts, lyssnat på kommentarerna och tagit åt sig. Men nu har hon kommit så långt att hon förstått, hon accepterar hur hon ser ut och visst kan ni erkänna att hon är vacker, både med och utan kläder.

Bra gjort Molly, du är enastående. Och fantastiskt bra att en kändis vågar gå ut och säga hur man mår/mått och visa att ; visst duger jag !

Ord gör ont, vare sig du är kändis eller ej.

Kram Jess

Ni glömmer väl inte att titta in hos alla mina vänner, vem vet vad de hittar på idag;)

annorlundaunderbara

3 Comments

  1. Det är inget som helst fel på Molly. Hon är en helt otroligt vacker kvinna men en superröst. Jag skulle välja henne alla gånger framför en benget som är modell. Molly har den kroppen som en kvinna ska ha. Stå på dig Molly. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *