VÅGA FÄRG

Hola amigos,

Lillan frågade mig härom dagen vilken som var min favoritfärg varpå jag svarade; Svart.

Men då sa hon att ; det är ingen färg, välj igen. Jag valde rosa.

Och när jag tänker efter är det mycket rosa bland just mina träningsskor, rosa eller lila. Och när jag då såg dessa godingarna ropa mitt namn..ja de var ju tvungna att flytta hem till mig;

20140728_113855Nike, jättesköna och väldigt rosa.

För visst passar det bra med solbrända ben och ”vita” darlings?

2014-08-01 18.48.05

 

 

 

 

 

 

 

Sedan kan jag fega lite när det gäller kläder, rosa linne eller liknande funkar bra men gärna svarta byxor med pyttedetaljer på.

Hur ser din garderob ut? Vilken är din favoritfärg….säg nu inte svart för det gälldes inte;-)

Kram Jess

 

 

 

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Hej Jess! På sommaren är det mycket aprikos, orange och vitt i min garderob i vardagen. Gärna starkt rosa också! Tycker det är snyggt till sommarbrännan! Håller med din dotter! Svart är ingen färg men ack så snyggt! Har nästan alltid det på vintern, tyvärr! Färger som marin, vinrött och brunt trivs jag inte i. Men gärna svart och beige med en färgklick i ex en sjal! Nu går vi tyvärr mot höst i Sthlm.

  Kram Biggan

  • Oh vad jag håller med dig Biggan, svart och beige är snyggt och jag trivs inte heller i marin, vinrött eller brunt. Tycker det är jättesnyggt på andra men känns aldrig bra på mig. Kommer snart hem en snabbis, jag hoppas ju på tropisk värme fortfarande i Sverige;-)
   Kram J

 2. Nja, tropisk värme tror jag inte på, i vart fall inte i Sthlms-trakten. Men säkert varmare i Skåne! Ser att det fortfarande är varmt där du är, men lite behagligare än tidigare antar jag? Nu får vi snart tända ljus inomhus, trist att den sköna sommaren är så kort här. Jag älskar det varma och ljusa klimatet. Har bokat 3 veckor till Gran Canaria men det är först i mörka och kalla januari. Men innan dess ett par vändor till London ivf!

  Kram!

  • Här är riktigt riktigt varmt. Augusti är varmast. Så det blir bra med en liten paus till Sverige. Sommarsemester i Jauari låter helmysigt. Och för att inte tala om London och barnbarnet;-)
   Kram J

 3. Tyvärr är det nog så att jag har mycket svart i garderoben jag med, men för något år sen fick jag nästan skäll av en kompis när vi var och shoppade att jag inte fick köpa ett enda svart plagg till, så sen dess har jag blivit lite bättre, iaf på våren och sommaren. Men grönt är en färg som jag har börjat gilla de senaste åren, men då lite mörkare grönt. Annars finns det en hel del grått och vinrött i min garderob 🙂

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *