ATT TA SEDEN DIT MAN KOMMER och inte dö nyfiken

Hola amigos,

Jag har börjat vänja mig vid att se hela griskultingar i charkdiskarna, flådda kaniner med huvudet kvar etc. Jag dömmer inte men jag äter det inte i heller.

Det finns en del krockar kulturellt, kan vara för att jag är lite ”kräsen” eller väldigt svensk i min aptit. För när jag såg detta så vart hungern som bortblåst;

20140806_152608

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dom ser ju så små och söta ut, tryckta och vikta….Nej, det där äter jag inte. Jag föredrar att äta något som inte kan titta tillbaka på mig……

Brukar du prova nytt? Vart går din ”gräns” för vad du äter….

Jag föredrar kyckling och kalkon….lite halvtrist men det är vad jag tycker är gott;-)

kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Hahaha, känner igen allt det där… Min fd svärfars absoluta favorit på grillen var gris-ansikte. Och då menar jag verkligen ett grisansikte, med hål för ögonen och t o m ögonfransarna satt kvar… Haha, vilka minnen… 😀 Kram snygga du!

  • Men åh…örk….. Det finns ju så mycket annat gott att äta;-)
   Kram fina <3

 2. Usch. Där går nog min gräns också. Men vi är ju lik-ätare.
  Själv har jag dragit ner kraftigt på köttet och äter mest fisk, skaldjur eller vegetariskt. Dolf äter nästan inget kött alls numera.
  Jag har börjat umgås med en tjej som är vegan, hahah. Jag får ofta höra ovälkommen information……..
  kramis

  http://mickandialog.wordpress.com
  EN BETRAKTELSE

 3. Hej Jess! Håller fullständigt med dig! Vad är vitsen med att ha kvar huvudet på dessa varelser? Inte blir man sugen på att anrätta det! Jag tycker att det finns en massa ”äckligt” i kyldiskarna i Spanien, det finns bl a nåt som ser ut som vita maskar, har du sett? Vem köper det? Men det finns också en massa gott! Man borde nog vara lite mera nyfiken och prova olika saker, men jag är det tyvärr inte! Köper knappt fisk på Carrefour, så jag är nog en fegis! Köper du skaldjur? Har du nåt tips? Vill inte köpa deras räkor men det är säkert dumt av mig! Eller vad säger du?

  Kram Biggan

  • Åh räkor, langostinos är sååå mumsigt. Det blir antingen det eller så kör vi tonfisk som vi grillar. Jättegott. Vit fisk har det också blivit några gånger men sen är där en massa konstigheter som jag inte heller vågar mig på…..Allt ser inte aptitligt ut. Och de där ”vita maskarna” har vi ett par vänner vars 6 åriga son fullständigt älskar…..Jag provade inte dem ens….
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *