REUNION DELUXE

Hola amigos,

Inget kul väder ni bjuder på här i Sverige, 14 grader och ösregn. Tokkallt och jag som inte ens har varken tjocktröja eller jacka med mig….brrrrr.

Härom dagen träffade jag min fina vän från Spanientiden. Denna donna som valt att lämna Medelhavet för Skånska slätten (ja, mer eller mindre….) .

Rebecca som tidigare bloggade under Pilotfrun men numera heter Piccole Cose.20140817_135855

Vi sammanstrålade på Väla köpcentra med hennes man och 3 barn och jag kom med min man. Våra flickor har inte tid att vara iväg från Lomma, så många kompisar som de vill träffa.

Och som vanligt så pratade vi i mun på varandra, åt från varandras tallrikar. Det som saknades var ett glas rosé och solsken;-) Rebecca tyckte att jag kunde flytta lite närmre henne men jag tycker nog att de ska flytta ner till oss. Vi bjuder på bättre väder;-) Lille Bruno var svårflirtad till en början men sedan sträcktes det upp armar och jag fick bära omkring denna stora kille. Så liten han var när vi lärde känna familjen Pecci i april 2013. Och nu fyller han snart 2 år.

Det är så härligt att man ändå kan träffas fast vi bor 320 mil ifrån varandra. Nu hoppas jag så klart att deras hus blir klart snart, är övertygad om att det kommer att bli superfint. Och sen tycker jag nog att de ska ta lite semester i Spanien fram över;-)

Tills dess får jag hänga med i hennes liv via hennes blogg. 

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Nej du valde fel tid att komma hit men du får i alla fall komma hem sen och värma dig! 🙂

  Är det bara en snabbvända till Sverige denna gången?

  • yes, snabbis som vanligt, annars hade vi fått hitta fikatid. Åker igen onsdagsmorgon.
   Kramiz J

 2. Trevligt att passa på att träffas! Men jag håller med, vädret kunde definitivt varit bättre…..brrrr….är inte alls redo för detta än!
  Kram!

 3. Åhh, det var så mysigt att ses!!! Kände mig varm alldeles in i hjärteroten ❤️ Vi sammanstrålar snart igen, i Sverige eller i Spanien.
  Kram min fina!

  • Jaaa, det var urmysigt. Har saknat dig och kommer att fortsätta sakna dig. <3
   Kram fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *