TROR DET ÄR DAGS ATT SVETTAS & ÄTA SOPPA

Hola amigos,

Min snabba Sverigevistelse lider mot sitt slut och jag kan lätt konstatera att den inte varit snäll mot figuren. Allt det där som jag ”fick ordning på” innan jag kom hit; promenader, gym, soppa etc har jag sabbat på en vecka. Maten här i Svedala är ju sååå god.

Fläskfilén med svampstuvning som vi åt hos moster & mobror. Sushin och chokladmoussekakan hos Åse & Per.  Eller detta som detta vi fick hos vännerna Anders & Kristina;

20140816_190543 20140816_190234_3 20140816_190200 20140816_190153

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och sen kom mamma och lagade en jättegod gryta på högrev med smak av höst.

20140818_172151 20140818_180135

 

 

 

 

 

 

Pajen var ju inte heller så snäll mot figuren..men väldans god.

Snart dags att åka tillbaka och svettas lite och börja med soppa igen. Och mina Herbalife så klart. Har man semester måste man ju få känna att man lever;-)

Hur har du skött dig, din motion och kost när du varit ledig?

Kram Jess

Ps: För Er som läser bloggen via mobil/padda så ber jag om ursäkt för vita fält/mellanrum. Har fått förklarat för mig hur man kan justera det men tyvärr så funkar det fortfarande inte…

annorlundaunderbara

12 Comments

 1. OMG, så gott det ser ut! Kan du skicka över lite mat till sverige, hahaha ……..

  kram CC

  • Är i Sverige;-) Men i söder, kan kanske buda upp lite till dig;-)
   Kram J

 2. Hej Jess! Hade missat att du var i Sverige, när kommer du och hälsar på i Sthlm?? Måste ju ses då! Maken och jag hade/har lite tankar på att åka till Spanien i november bara för att fly det mörka i Sverige men tvekar för det är väl rätt så risigt väder då??

  Kram Biggan

  • Hej biggan, bara en snabbis på några dagar. Stockholm hinner jag inte, håller mig i de södra delarna. November kan absolut vara ok i Spanien, det brukar inte bli sämre förrän december/januari. Fortfarande hyfsat varmt men om det börjar regna så kan det regna ordentligt.
   Kram J

  • Hahaha, ja tant har frossast;-) Hoppas du har det bra Esterii, dags att titta in hos dig igen;-)

 3. Haha, tänkte när jag ”gick in” här, att jag skulle fråga om det bara är för mig som det kan vara en km vitt mellan korten

  • haha, det ska gå att åtgärda men jag och teknik…….Ni får helt enkelt scrolla;-)
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *