TRAVEL OF THE WEEK – LIVETS RESA

Hola amigos,

Sitter i köket, nästan nyvaken. 2 koppar kaffe avslöjar att jag varit vaken en liten stund.

Och jag har funderat på dagens inlägg, Travel of The Week , det är ju fredag. Och jag kom upp med idéen och tanken; ….ingenting.

Jag har varit på många ställen över halva jorden, egensydda resor, bröllopsresa, charter med barnklubb, bott och pluggat utomlands, spa resor, systerresor , tjänsteresor etc.

Och ändå, är minnet tomt…

Unknown images-2

 

 

 

 

 

 

Det är då jag tänker att man ska vara tacksam för vad man har, dit man kommit och nått och dit man vill komma. Drömmar, framtid, minnen, dåtid. Allt som vi gått igenom i livets resa har format och skapat oss. Till dem vi är nu. 

Försök att inte fokusera för mycket på vad som komma skall för då missar du det du har just nu. En klyscha men …sann sådan. Tänk själv efter.

Jag gjorde en resa tillbaka till dåtid igår med en vän och det är så mycket lättare att inte älta, inte fokusera på  alla tråkigheter utan istället skratta åt allt som var bra. Det stärker och man mår bättre. Sedan läkar inte tiden alla sår på något sätt men man får välja själv hur mycket energi man ska lägga på det som inte gör att du mår bättre. Att släppa taget är svårt men viktigt.

images-3

 

 

 

 

 

Idag är min resa i livet i nuet, jag lever och njuter av idag. Ska strax gå upp och väcka 2 härliga döttrar och idag ska vi göra ingenting mer än att bara vara.

Det är en resa värd att uppleva, varje dag!

Kram vänner

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Tycker jag var en TOPPENRESA Jess och jag håller med dig till 100%!
  Jobbar också på den resan och lyckas ofta men inte alltid:)

  Stor kram till dig i värmen och sköna solen!
  Adela

  • Tack min vän. Absolut inte enkelt men man får ta det i småsteg och omgångar.
   Kramiz J

 2. Verkligen sant! Och klokt.
  Jag tror att jag är rätt bra på att leva in nuet faktiskt, jag har verkligen tränat på det. Det är viktigt! Jag har skrivit om det där flera gånger. Om vardagen och om att jag gillar den. Njut av stunden!
  Hoppas du får en fin lördag!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *