ATT VARA SUGEN PÅ LASSE STEFANZ

Hola amigos

Jag är ingen dansbandsfantast…inte alls. Om jag lyssnar på något får det gärna vara lite R´n´B eller pop. Modernt.

Därför gillar jag således inte Lasse Stefanz musik. Inget personligt men det funkar inte för mig. Så mitt asgarv när mannen kom hem med denna flaskan var obeskrivligt;

20140815_142203

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En Valpolicella från 2013. Italiensk rödvin. Inköpt på bolaget. Smaken beskrivs som; inslag av fat, körsbär, blåbär och oregano. Priset; 99 kronor.

Såg att de dessutom har släppt en Amarone (219 kr).

Det spelar nog tyvärr ingen roll för mig om vinet är gott eller inte, etiketten fördärvar det totalt för mig. Jag vet, snacka om förutfattade meningar men det funkar helt enkelt inte.  Jag är den typen som köper bok efter snyggt omslag, vin efter etiketten etc.  Efter en del vin brukar man ju kunna tro att man är kung på dansgolvet..undrar om man drar igång lite sväng om efter man druckit detta vinet..lite gammeldans kanske?

Har du provat detta vinet? Vi gjorde det aldrig, det var en present till våra vänner Åse & Per. Undrar om dem druckit det än…..

Jag håller mig till våra vanliga vinsorter och känner mig trygg där;-)

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

12 Comments

 1. Har inte testat det. Men jag vet att min mamma har en flaska. Hon älskar Lasse Stefanz men jag tror inte hon har smakat av det ännu. Kul att din man kom hem med den…*fniss* Ha en fin eftermiddag. kram Annika

  • Vi får se om din mamma dricker vinet och ger ett utlåtande;-)
   Kram J

 2. Haha, nej detta har inte testats! Håller med dig, den etiketten tar lite udden av själva vinet, kram Suss

 3. Hahaha, herregud…. Det vinet skulle jag aldrig kunna dricka, för jag går också på etiketten 😉

 4. Hej Jess! Håller helt och hållet med. En etikett med Tina Nordström, Maria Montazami eller Per Moberg går bort till 100%. Det känns inte riktigt kvalitetsvin helt enkelt! Inte för att jag köper så dyra viner, men lite koll har jag. Finns visst också Elvis Presley-vin har jag för mig. Burr!!!!

  Ha en bra dag!

  • Hej Biggan, du & jag 😉 Jag vill ha en vingård på etiketten eller någon etikett som ser antik, lyxig och god ut. Inte någons glada ansikte….nopp. Finns ju hyfsat bra viner till lägre priser också , El Gato tycker jag är väldigt gott, men ….etiketten…ärligt talat Lasse Stefanz……nopp.
   Kram J

 5. Hej och Nääääj! Det var det näst värsta jag sett – det värsta var då jag och min syster förra året råkade se eländet Lasse Stefanz kliva ur turnebussen utanför flygplatsen i Luleå, och ställa sig mot en tall och pinka! Dessutom, när det var färdigkissat, skaka av eländet! Min syster och jag höll på svimma! Fy fasen så vidrigt – skulle MAO ALDRIG köpa detta vin ej heller lyssna på den musiken! Ha en fortsatt bra dag och blötlägg vinflaskan så etiketten lätt går att ta bort! Hälsningar från Malmö

  • Hahahahaha, jag dööör. Vissa saker vill man inte se….håller med dig. Flaskan har vi gett bort, hahaha.
   kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *