JAG SPRIDER NYHETEN

Hola amigos,

Så var det äntligen dags, detta känns lite som mitt skötebarn också då jag varit ett fungerande bollplank för ägaren och designer till detta nya bolag.

Produkterna vänner, är såååå lyxiga att det inte är sant. En given present till dig, att ha i din butik eller ge bort. Garanterat uppskattad present.

Här finns en tanke, en känsla och en röd tråd genom hela denna nya produkten. Jag är mäkta stolt över min vän Stoffisen som vågat satsa på en dröm och orkat dra den hela vägen in i mål.

Ta och titta in hos designern K.Lundqvist. Klicka HÄRAll_candles_Prestige_Collection_Candle_small

 

 

 

 

 

 

 

Det finns även en story bakom varje ljus, som en liten roman. Jag älskar storytelling, tycker det är så kul att kunna ”känna in en produkt”. Och Stoffisen, ja han kan få ihop det på ett väldigt beskrivande och poetiskt sätt.

Doftljusen är exklusiva i sig men förpackningen, ja jag kan gå igång på en förpackning och denna kartongen, svart elegant med guld tryck = Vackert. Lägg sedan till en lyxig dustbag som varje ljus är paketerat i.

Skulle du vara intresserad av att bli återförsäljare så hittar du all information på hemsidan. Kollektionen lanseras nu i november. En del är redan anmälda som återförsäljare, men det ska kännas rätt. Dvs alla kommer inte att få sälja ljusen här och där. Endast speciellt utvalda.

IMG-20140828-WA0005Sen tycker jag att vi ska tvinga Stoffisen att sponsra en tävling med ett vackert ljus. Dvs när han är varm i kläderna;-)

Jag vet ju att jag inte är färdig med dessa produkterna än;-) Återkommer om det vid annat tillfälle.

Kram Jess

Ps: Är det någon i Spanien som är intresserade av att ta in dessa lyxiga ljus, maila mig då jag kommer att jobba med dessa produkterna framöver:-)

jessie_holmberg@hotmail.com

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. MEN de börjar ju inte sälja dem förrän i november!! Det är ju en halv evighet dit. Och många mörka kvällar.
  Lova att du tipsar igen då vi kan hitta återförsäljare – annars är risken stor att jag glömmer bort ljusen.
  Och så passar jag på att önska dig en trevlig fredag och en underbar helg.

 2. De ser verkligen superfina ut! Om de doftar lika gott som de är fina kommer det att bli en hit! 🙂

 3. Wow så snygga, hojta till när de kommer ut i butik då står jag först i kön för att köpa o såklart ett stort grattis till din vän som följt sin dröm o lyckats. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

  • Visst har han känsla för det han gjort! Jag är imponerad.
   Lovar att hojta till Tina, ha en härlig helg.
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *