BAJS OCH TAMPONGER …zzzzz

Hola amigos,

Jag hoppas att din natt har varit bättre än min och att din dag börjat bättre än vad min gjort.

Låt oss börja med natten;

Några prickar på vänster pekfinger har kliat och ömmat hela natten. Så klart kliar jag, även i sömnen. Det är små små vätskefyllda prickar som ibland kommer på händerna. Inte alls skönt.

Sedan har det stormat på lite grann och 2 gånger har jag varit uppe och fångat in träluckorna.  Där efter har vi haft en liten maltese i sängen, som tar upp lika stor plats som en 5-åring. Han fick åka ner på golvet. På vänster vad har jag ett myggbett som varit aktivt….

Hörde ett ljud som jag inte kände igen. Bolt har numera tydligen lärt sig hur pedalhinken fungerar på toaletten. Den var dessutom väldigt fylld och skulle tömmas idag. Han hjälpte till i natt kan vi ju säga…Bara att plocka upp allt och ställa hinken i badkaret så han inte skulle nå den.

typ så gär

typ så gär

 

 

 

 

 

 

När klockan ringde trodde jag någon skojade.

Därefter har barnen bråkat, det är främst Lillan som triggar igång och morgonen var kantad med bråk och tårar. Dessa ord……Idag fick dem fram orden horunge och kuksugare till varandra. Jag blir trött, matt och förbannad. Varför säger man så till varandra?  Det är så oerhört fula, provocerande ord som haglar mellan dessa två. Jag och syrran bråkade också när vi var mindre, väldigt mycket men det var mest kiv. Sådana ord fanns inte på kartan att man ens skulle säga! Och idag används det som ett helt vanligt vardagsord….

images-1

 

 

 

 

 

 

 

När jag äntligen fått iväg den (dessa) bråkstakarna så var det dags för kaffe i kapselmaskinen. Vore ju bra om man satt in en kopp under strålen också….

Sen kom lilleman in och luktade utedass. Han var smutsig runt munnen och gud vet vad han tuggat på……det blir inte fler pussar där i dag i allafall.

När jag skulle duscha fick jag schampo i ögat vilket ledde till att jag riktade duschstrålen åt fel håll. Har numera tvättat golv, väggar och glasvägg på toaletten.

Behöver jag dessutom säga mer än; nys inte när du är jättekissig…….

Allt detta på mindre än en timme och jag lovar att någon där uppe testar mig. Men det är färdigtestat nu, du kan välja ny familj för jag är trött. 

Givetvis åkte mannen till Sverige igår …kanske därför tjejerna sparade på 3dje världskriget tills idag. Denna dagen måste bara bli bättre, vad mer kan gå åt helsike?

Dags för frukost men denna tjejen. Hade det inte varit för den dejten hade jag lagt mig igen och dragit täcket över huvudet. För det är en sån dag idag.

images

 

 

 

 

 

Kram Sliten

Ps: Titta in hos mina kollegor, jag kan loooova att de haft en bättre måndag än mig;-)

annorlundaunderbara

10 Comments

 1. Kan inte låta bli att le igen!! Jag hoppas som sagt att dagen blir bättre och att du får en stunds vila. Tack för det fina sällskapet i morse. Massor massor av kramar

  • Nu nös jag igen…….Tack själv för en härlig frukost, precis vad jag behövde. Nu blir det siesta.
   kramiz

 2. Åh fy låter ju inte direkt som en toppen dag. Min har nog varit bättre även om jag spenderat den på jobbet.
  Ja det där med fula ord som man säger till varandra är riktigt hemskt hur det har blivit det ena skällsordet är värre än det andra .
  Ha en fin dag och hoppas det blir bättre än starten.
  Kram Linda

  • Ja dt är banne mig inte klokt. Såna ord och det är liksom något som de slänger ur sig, inte bara till varandra när de är arga utan även till kompisar på skoj. I do not like!
   Kram J

 3. Underbara du, så härligt du skriver och vilken morgon du haft. Stackare. Hoppas resten av dagen blev bättre och den avslutas på bästa tänkbara sätt. Styrkekram till dig

  • Det blev liiite bättre efter en härlig frukost med en väninna. Men snart är det full rulle igen;-)
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *