SKA VI SLÅ VAD

Hola amigos,

Igår checkade vi ut från vårt hus och tog in på hotell. Varför kan man ju undra…

Jo, vi byter avloppsrör. Dit alla 3 toaletternas skit rinner ut och iväg.  Och när de satt de nya rören på plats så behövde något härda i 24 timmar.

Unknown

 

 

 

 

 

 

När man inte får använda toaletten, duschen, vattnet överhuvudtaget i huset så blir det svårt. Och ännu svårare när man blir låtsas kissig. Mannen tyckte vi kunde kissa i trädgården…hallååååå…..Jag är fortfarande den som inte fått in rätt kissteknik i det fria..så att säga…..

Det blev således hotell för mig, flickorna och hundarna. Där kunde vi använda allt som vi ville;-)  Kändes ju dock lite konstigt att bo på hotell bara några hundra meter hemifrån. Men vad gör man inte för att tillgodo se sina behov (!)

Här bodde vi /Arroyo de la Miel

Här bodde vi /Arroyo de la Miel

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer hos er idag? Halva veckan har gått.

Här har vi hunnit med att hämta hem litet barn som mådde pyton ( igår), varit på föräldramöte, gjort reklam för våra kontorslokaler som vi hyr ut i Fuengirola. Dela gärna med Er om ni känner någon som behöver kontor/konferensplats.

Och börjat äta bacon och ägg igen…vägning på fredag. Dags att komma igång efter 2 månaders sommarlov.

Idag blir det även en tur till veterinären med Bolt som fortfarande haltar efter 9 dagars anti-inflammatorisk . Troligtvis något med höften, håll tummarna;-)

Vi hörs av igen. Ha en härlig onsdag och titta gärna in till mina vänner.

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Å du är så där duktig med nu och håller diet?=)
  Hmmmm är nog bara jag på hela portalen som äter som en karl! 😀 Får nog bli skärpning här:))
  Lille voffsen då, hoppas han blir bättre, det är SÅ trist när de inte är bra!
  Hotell minsann, så gott!!:))

  Kramar fining:)
  A

  • diet och diet…….ska ju väga mig imorgon så jag anstränger mig liiiiite. Men har dock precis ätit 2 ljusa bullar med ost….
   Kramiz J

 2. Karlar!! Lätt för dem att säga. Bara att dra fram snorren, när de ska pinka. Vi andra pinkar på fötter och allt. Sedan uppskattar vi kanske inte vildmarkslivet i trädgården utan diverse bekvämligheter, som dusch, etc etc.
  Men en liten hotellvistelse kan ju vara mysigt. Ett litet miljöombyte, hihih. Hoppas på en liten resume….
  kramisen

  • Ja eller hur !? Och ännu enklare för honom att säga när han är 320 mil bort;-) Men nu har det löst sig och det är lyx att återigen kunna få duscha och kissa inne;-)
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *